Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бременни след аборт заради тежки малформации - елате да треперим поне заедно!

  • 273 668
  • 1 869
# 1 800
Simply-blue, как си?
Виж целия пост
# 1 801
Момичета, лежа вече в дневния стационар. Поне наоколо не се разхождат бременни, че доста ревах докато ме приемат Изсмуках първото хапче, сега лежа и чакам контракции... Умирам от страх.

Дано си добре и дано НЕ си на 5 ти етаж при д-р Панова.
Моля се на бог никога никой да не изпитва това което аз.
Стискам ти палци!
Виж целия пост
# 1 802
В Тина Киркова абортите и проблемните бременности са на петия етаж.😐
Виж целия пост
# 1 803
Симпли, как си? Чакаме да пишеш, когато можеш ... Дано минават безпроблемно нещата при теб!
Виж целия пост
# 1 804
Благодаря ви за подкрепата, момичета. Уж съм добре. Мина... Само нямам много сили, но не към сигурна дали е от физическа или психическа умора.... Нямам желание за нищо. Само ми се лежи... Постоянно някой ми звъни и пита... И от работата се чудят защо така изчезнах..  А на мен не ми се говори с никой Sad  Не ми  се обяснява какво, защо и как се е случило...
Иначе при мен беше с хапчета за контракции, кюртаж и после банка окситоцин след процедурата. Вчера яко кървях, а днес много малко... При вас така ли беше?. Утре съм на контролен преглед....
Проблемът се откри на първия УЗ скрининг... Кръвния тест показа риск за Даун 1:15, за Едуардс и Патау пак беше кофти цифрата... Отидох веднага във Фемина за второ мнение. Там ме гледаха 2е светила и ме местиха от един на друг апарат. Даже на някакъв космически ме вкараха... Заключението беше- 4 маркера. Много ясно видими... Даже едната лекарка каза, че за първи път вижда толкова ясни и категорични маркери. Почувствах се като опитно зайче. Те гледаха ме гледаха с любопитство... Разбирам го, това е интересно от професионална гл.т. за тях, но ... все пак беше моето бебе... Голям стрес, голяма мъка... И така вчера стигнах до Тина Киркова... Сега вече съм празна.... Уплашена, тъжна и... празна...
Виж целия пост
# 1 805
Дам, познато чувство. Както ми каза сестрата в болницата: "Момиче! Стягаш багажа, тръгваш и започваш новият си живот". И точно така се оказа. Бързо възстановяване!
Виж целия пост
# 1 806
Здравейте и от мен,
На 30.04 тази година родих със секцио моето момченце, след лека и спокойна бременност. Диагнозата му беше синдром на хипопластично ляво сърце . Подробно съм описала историята си в Родители преживели загуба. В НКБ София отказаха операция, след което го преместиха в неонатология на първа градска болница. Там малкия боец почина на 37 дни.
Беше ми първата бременност. карах я спокойно и не отидох при специалист по фетална медицина. Наблюдаващият гинеколог не беше видял нищо. В семейството ни няма сърдечни пороци.
Не знам как оцелях, бях на границата между нормалността и лудостта, беше много страшно.
Най ужасно беше, че гледах как живота напуска детето ми, то се бори, но няма шанс.
Сега мечтая за нова бременност.
С щастлив финал.
Ако някой се е сблъсквал с тази диагноза, моля да ми пише на лични.
Прегръщам ви!
Виж целия пост
# 1 807
Здравейте,момичета,
1 месец ви четях, но ето,че  и аз се вписвам при вас😩
В 16 г.с. съм инвитро, след 7г. борба и утре постъпвам в Надежда за медикаментозен аборт+кюртаж (не знам дали е възможно в тази седмица по този начин,но така ми казаха по телефона).
Бебето е без фетални малоформации,единствено е по-късичка за седмицата с 5 дни,но от хорионбиопсията се потвърдиха опасенията на д-р Чачева за Тризомия 18😭 не е нужно да ви казвам как се чувстваме с мм,но най-най-мъчителното е,че нямам никакво време (на 40 г. сме с мъжки фактор,но вече и качеството на Я ще се прояви като проблем) да отлагам следващ опит 😭
Ще съм благодарна на всякакъв споделен опит,съвет и подкрепа от ваша страна🍀🙏🏼🌹
Виж целия пост
# 1 808
Мила, аз направих аборт в Надежда и след 4-5 месеца бях бременна.
Виж целия пост
# 1 809
Казват, че след такава интервенция забременяването е много по- лесно. Така че не чакай дълго. Ще имаш един период на възстановяване, нека мине и действай. Ако сте по фонд, подавайте документи веднага, докато ви одобрят, ще е настъпил моментът.
Знам колко е мъчно сега, искрено съжалявам. Не унивай! Чудесата се случват, аз съм жив пример.
Успех!
Виж целия пост
# 1 810
Аз ще ти пиша на лични малко по-късно.
Виж целия пост
# 1 811
Девилче, каквото и да напиша няма да утеши мъката ти, искрено съжалявам за това, което трябва да преживееш! Има нещо положително, в добри ръце си и се надявам, че всичко ще мине сравнително леко физически! Ще бъдеш майка, имай вяра! Твоето здраво детенце ще дойде! Предимплантационна диагностика правили ли сте на ембрионите?
Виж целия пост
# 1 812
Много ви благодаря за подкрепата🍀🙏🏼
Не,на тези ембриончета,които сега ми върнаха нямаме пид,както и на 3те замразени,които ме чакат(2 са от ец,а 1 остана от сегашната стимулация с елонва). Мисля,че няма да оцелеят,ако ги размразим,направим пид,замразим и отново размразим...най-вероятно ще рискувам-ако се размразят ще си върна най-доброто и дано Бог е с нас🍀🙏🏼
Виж целия пост
# 1 813
Питай генетик, до каква степен може да се повторят нещата?
Ако е случайна грешка, да си прибереш другите ембрита
Виж целия пост
# 1 814
Много съжалявам Devilche, аз преживях същото края на март.  Също имаме замразени 3 ембриона, ние сме с ДЯ, и аз се чудих за ПИД, но предвид това, че хорионбиопсията не показа никакви отклонения, а бебето беше с малформация решихме, че е много рисковано да ги погубим с това размразяване и замразяване, пък ето, че дори и да бяхме направили ПИД преди това, щеше да покаже, че ембриона е здрав.
Няма да те лъжа, аз съвсем бях психясала в болницата, защото хапчетата за контракции не действаха цели 3 дена и се молех да ми направят кюретаж, но те отказаха, знам, че това е по-добрия вариант, защото е щадящ за шийката, но в такъв момент ти се ще всичко да приключи бързо и да се прибереш в къщи.
Надявам се при теб всичко да мине гладко, честно казано ми се струва, че аз бях някакво изключение, всички казват, че при тях нещата са се получили на същия ден.
Надявам се са те преместили в самостоятелна стая, че е много тежко да лежиш при бременните момичета.
Всичко ще е наред, важното е, че имаш още ембриончета, което си е лъч надежда.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия