Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бременни след аборт заради тежки малформации - елате да треперим поне заедно!

  • 293 153
  • 2 050
# 2 040
Момичета,някоя с информация за маймунска бразда от личен опит?
Виж целия пост
# 2 041
Petia19 не можеш да получаваш лични.
АКО искаш пиши и тук.
Виж целия пост
# 2 042
Petia 19 и аз ти писах но не можеш да получаваш съобщения.
Виж целия пост
# 2 043
Здравейте, момичета! След точно 11 месеца, след аборта аз съм отново бременна! Сега треперя, не мога да се радвам на положителния тест от преди няколко дена. Все още не съм посетила АГ, защото е много рано. Моля, тези от вас, които са минали вече през това.........какви добавки приемахнте, какво ще ме посъветвате. Бях на лечение заради ИР, чухме се с лекарката и спрях сиофора, б12 и вит.д. За сега съм почнала 2 пъти по едно фолиева киселина. Дали е достатъчно толкова фолиева киселина? С какво ще ме посъветвате вие? А и предния път плода се оказа с Тризомия 9, направихме кариотип, там всичко е наред.
Виж целия пост
# 2 044
Как е прогестерона?
Тромбофилия имаш ли?
За ИР през бременността даваха нещо друго и диета.
Виж целия пост
# 2 045
Не съм изследвала прогестерона, тромбофилия според АГ нямам, но като се видим каза, че ще следим кръвотока и бебето , ако се налага ще пуснем изследвания. За ИР пак диетата си остава да, карам предимно на млечни, протеини, салатки, ядки и т.н.
Виж целия пост
# 2 046
Месо и салата. Следи стирктно тази ИР, не я подценявай, но не се паникьосвай, всичко ще бъде наред!
Кураж!
Виж целия пост
# 2 047
На 36 г.съм, бременна в 23 г.с. и ми предстои аборт по медицински причини в Англия. След амниоцентеза се откри липсваща част на хромозома 2,което се среща много рядко, отделно имам проблем с плацентата и бебето върви с месец назад, общо взето няма шанс.
Абортът се състои в раждане с всичките му болки и екстри. Умирам от страх и мъка. Дано някой ден и аз да имам щастлив финал. 😢
Виж целия пост
# 2 048
Vanya83 , съжалявам много.
Ще имаш детенце и ти,голяяяяма част от пишещите тук сме майки и всички имаме подобни истории зад гърба си.
 Попитай за епидурална упойка,аз с такава правех в 21.Психически възстановяването е по-трудно от физическото.
Виж целия пост
# 2 049
Vanya83 много съжалявам и добре разбирам през какво преминаваш! Тук всички сме го преживяли по един или друг начин и единственото за което мога да те успокоя е да не се страхуваш от самия аборт! Предизвикано раждане беше и при мен, но под епидурална упойка през цялото време. Нищо не ме е боляло, лежах си в стаята, гледах телевизия, четях си нещо (колко възприемах е друг въпрос, но се разсейвах), а докторите от време на време минаваха да ме проверяват за разкритие. В момента в който получих разкритие ме качиха в операционната, изчистиха ме и всичко приключи без да усетя нищо.  Както каза и *Bubble* психическото възстановяване е трудното, но не се отказвай!
Виж целия пост
# 2 050
Много съжалявам. Просто сърцето ми се къса, когато чета поредната тъжна история.
Както казват момичетата по- горе, искай си упойка, ако може, настоявай. Аз раждах в 22-ра по УЗ, без никакви обезболяващи и упойки и толкова се травмирах и психически и физически, че съм ревала пред лекарката да ми направят секцио при следващото ми, успешно раждане. Все пак, всички сме индивидуалности, но ако може да си спестиш някои лоши моменти, не би било излишно.
И пак, както казват момичетата по-горе, рано или късно щастието идва и при нас. Вече имам дъщеричка на 8 месеца, казва се Вяра (неслучайно) и е самото съвършенство.
Кураж!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия