Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

  • 385 380
  • 828
# 825
Пожелавам на всички да могат да си позволят качествено лечение.
Освен това заявявам мнение като доволен от стоматолога си пациент. Товоето си е чисто заяждане и наистина не виждам какво общо с темата има конспиративната теория, че скъпото лечение не винаги е ефективно. Нека стоматолог се изкаже колко струват качествените материали и прегледите и леченията от доценти и нагоре.
Не ми се спори, но аз не бих призовала някой да пести от здраве.
Виж целия пост
# 826
Пациентите ще си позволят качествено лечение, когато специалистите се квалифицират така, че да могат да си позволят да го предложат. Пациентите сме готови - винаги носим чувала с пари в клиниките. Чакаме и другата страна да се "сготвят". Не да "сготвят" нас.
..
Сега видях, че горното мнение е редактирано. Точно от доценти и професори си изпати здраво нашето семейство - и в стоматологията, и в медицината. Някои си нашиват титлите, само за да таксуват по-скъпо. И са си чисти търговци.
Виж целия пост
# 827
Съгласна съм. Нека да продължим да даваме мнения по темата, аз вече препоръчах, надявам се да има и още препоръки за добри специалисти от профили, които не са се регистрирали с цел безпочвена реклама.
Виж целия пост
# 828
Искам да похваля екипа от който съм доволна, а именно Дентална клиника Панов, София. След години ходене по мъките, болезнени операции, брекети и непрофесионални коренови лечения, открих моя екип от стоматолози Heart
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия