Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

  • 485 677
  • 938
# 915
При нея по-скоро е проблема от самия допир и вибрирането. При лазерът мисля,че не се докосва зъба, а се работи от някакво разстояние. Ще трябва да опитаме,нямам друг избор.
Виж целия пост
# 916
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър стоматолог от Стара Загора за изработване на силиконови протези и някой има ли мнение за д-р Александър  Дончев?
Благодаря Ви!
Виж целия пост
# 917
Минавам да си похваля зъболекарката - доктор Камелия Драгомирова (Варна), работи във клиниката под Фое Мол.
С нея започнахме от самото начало - почистване на зъбен камък, рентгенови снимки, определяне на приоритет при това кое да направим първо и оттам нататък работа.
Работи внимателно, гледа да не ме държи повече от час в кабинета, пита ме дали искам упойка и е винаги готова да съдейства. Обяснява подробно, дава личното си мнение в някои моменти, стига да й го поискаш.
Отзивчиво предоставя всякакви документи, необходими за допълнителното здравно застраховане.
Виж целия пост
# 918
Здравейте,  може ли да споделите мнения/впечатления за д-р Георги Колев в Лозенец?

Предварително благодаря! 🙏
Виж целия пост
# 919
Здравейте, препоръчаха ми д-р Ради Венков, София за екстракция и евентуално последващ имплант. Дали някой има скорошни отзиви?
Виж целия пост
# 920
За Варна
Специалист на разумни цени за импланти и почти всякакви стоматологични процедури е Д-р Пьотр Стоянов, Център Империал.
Ул. Тодор Димов 18 - в една от улиците до Окръжна Болница.
Способен, внимателен, отговорен, ангажиран и пак да кажа способен!
От години цялото ни семейство е в неговите ръце.
За импланти съм категорична, че на друг не бих си поверила собственото здраве или това на близки.
Почти бяхме в безнадеждно положение от един от най -големите некадърници във Варна и то от Денталния факултет да не влизам в подробности, но Пьотр спаси положението.
Горещо го препоръчвам.
Виж целия пост
# 921
Здравейте, за град София, ж.к. Надежда препоръчвам стоматолог доктор Вера Петрова. От нея срещнах внимание и разбиране. Имах проблемни мъдреци и някое друго кариесче. 2 успяхме да излекуваме, 2 ми извади безпроблемно и безболезнено. Също така ми помогна да върна блясъка в усмивката си с процедура по избелване (многото кафета, тютюнопушенето до такива интервенции водят.). Близък имаше нужда от имплантолог, препоръчах му я и остана доволен. Доколкото знам от нея още е специализирала в протезиране. Ако някой има нужда от контакти, винаги може да ми драсне на лично, за да му дам.
Виж целия пост
# 922
Да добавя д-р Румен Събов за вадене на мъдрец. Човекът има професионално, no-nonsense отношение - не е от тия, дето ще седнат на лакърдия с пациентите излишно, но беше достатъчно сърдечен и все пак положи усилие да ме предразположи и успокои.

Самият мъдрец беше неприятен за вадене - долен, с пулпит, съсипан отвътре, работен преди много години, с корени, завити навътре един към друг. Зор му даде, но за общо 40 минути беше приключил от сядане до ставане от стола (хем се наложи да го реже на две, заради корените, хем и зъбът се счупи заради състоянието си).

Сега ще видим възстановителният процес как ще протече, но като цяло по отношение на ваденето съм му много благодарна (травмиращо си беше и за мен, но не заради д-р Събов, а заради самия зъб), цената също беше абсолютно приемлива за София, макар че бях на свободен прием.
Виж целия пост
# 923
Country Strong, каква беше цената?
Виж целия пост
# 924
120 или 130 лв. (плащах няколко неща днес и тотално се бях ошашкала, та нещо не мога да върна лентата точно, но е или едното, или другото).

Не знам дали е много или малко, понеже не ми се е налагала друга такава интервенция, но цената, обявена при другия зъболекар, при когото смятах да ходя първоначално, беше 400 лв. (това ясно, че е скандално много, но и само по себе си 120-130 лв. не ми звучи много за подобна манипулация без да минава през здравна каса).
Виж целия пост
# 925
Добре е като цена, да, доста добре, още по-добре е, че е свършил работата си, както трябва - по твои думи, разбира се. А и ваденето на мъдрец не минава по НЗОК.
Виж целия пост
# 926
Здравейте, бих искала да разбера дали някоя от вас е ползвала услугите на Нури Дент в София и по-конкретно дали сте поставяли импланти там. Моя позната ме насочи към тях, но бих искала да чуя и второ мнение. Благодаря
Виж целия пост
# 927
Не си слагайте базални импланти.

Нямам лични впечатления, но от видяното в социалните мрежи естетиката е на ниско ниво, ама за 3 дена толкова. :/
Виж целия пост
# 928
Смяна да поставяме базалните импланти, а класически. И аз съм против базалните.
Виж целия пост
# 929
За София, искам да благодаря на доктор Йосиф Илиев. Не съм виждала по-човечен специалист от него. Бях доагностицирана с диагноза тежък пародонтит, венците ми кърваха ужасно и  част от зъбите ми се клатеха. Обиколих най-големите клиники в столицата и всичко, което ми предложиха, беше вадене на зъбите и поставяне на инпланти. Случайно попаднах на него и започнахме терапия със  кюретаж и лазер и шиниране на зъбите. Ефектът беше поразяващ, вече не ми кървят венците и не ми извади нито 1 зъб. Кабинетът му се намира в студентски град.

Бихте ли споделили контакти, че нещо не го намирам.
Имам сходен поблем и се чудя от къде да ги захвана и при кого?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия