Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Срастване при момИченцата-2

  • 87 231
  • 470

Анкета

Какво направихте след като открихте срастване при своето момиченце

Опции:

# 465
В никакъв случай при личния лекар, даже да има специалност педиатрия. Трябва ви детски АГ. Подчертавам детски. Лятото се появи и при нас, макар и на по-ранна възраст. Мийте я по-често в жегите и само с вода. Ако ви се препоръчат бани със смрадлика/тетра, то задължително това трябва да стане по течаща струя на чая и в никакъв случай да се кисне в него детето.

От 10дни я кисна в едно корито само със вода и после мажа с крем цикатридина и лекичко опъвам всяка вечер.
И вече има ефект ,почти се е разлепила.
Бях се отчаяла, но за щастие всичко ще мине.

Виж целия пост
# 466
Здравейте!Почти съм изчела темата.Видях, че доста от вас са ходили на лекар, за механично (насилствено според мен) разлепване, а много от вас са опитвали с кремове и общо взето даже не са правили кой знае какво.Ние сме също със слепване на малките срамни устни (до такава степен, че не се вижда вагиналния отвор), което вчера бе диагностицирано. Фрапиращото е, че сме на 9 години...Искам да пробвам първо с кремове.Четох за Цикатридина, Контарктубекс, Дефламол...Моля, нека повдигнем темата отново и да се включат майки, преборили проблема по по-естествен начин,без лекарска намеса и без хормонални кремове. Благодаря предварително на всички!
Виж целия пост
# 467
Малката я 'разлепиха' в Майчин дом на шест месеца. Дадоха ни крем, името не помня, беше 50 лева. Но се поставя, за да предотврати повторно слепване. Вашето дете е голямо и не съм сигурна, че единствено кремове ще разлепят.
Виж целия пост
# 468
Направете консултация с детски гинеколог. Може да направи детето уроинфекция. От кога е "напълно слепена"?
Виж целия пост
# 469
Отдавна,даже не знам откога.Не съм поглеждала там, всъщност поглеждала съм, но мислех че е нормално така да изглежда,понеже е дете т.е. да не виждам отвор....Уфф, чак ме е срам от себе си!А съм от четящите много родители!

Няма никакви оплаквания и проблеми,просто случайно разбрах, че не изглежда като другите момиченца и проучих....
Виж целия пост
# 470
Намери детски специалист. На тази възраст, може да се наложи хирургическа намеса. Още повече, че не е от вчера.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия