Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Имам нужда от помощ (полип на цервикалния канал)!

  • 10 312
  • 25
# 15
 Cry
Виж целия пост
# 16
Ами така де. Пътеката е утъпкана, много жени са минали по нея, ама ти две години търпиш.
Сега се надяваш съфорумки да ти помогнат с подтик. Ако съм ти мъж, ще ти завъртя два шамара и пред мен ще вървиш към лекаря.
Виж целия пост
# 17
Ти за какво ревеш?
Моля те, потърси специализирана, професионална, психиатрична помощ! Нуждаеш се от нея, повярвай!
Даваш ли си сметка, че правиш драма от един полип?!
Изобщо знаеш ли какво е това?
Разбираш ли, че имаш сериозен проблем и той изобщо не е този полип?!
Виж целия пост
# 18
Стига де,не бъдете груби с жената.  bouquet То си личи,че е на ръба на нервна криза..или е минала ръба,ама на всеки се случва да лудне,когато нещо страшно,според неговите представи,му се случи. Peace Пък и психолог да потърси наистина е добра идея,явно й се е насъбрало доста,няма нищо срамно в това. Така че,Ласи,айде стига с терзанията,от утре ставаш нов човек-силна,борбена и усмихната! Няма един полип да ти управлява живота я! Или пък една упойка. Shocked
Виж целия пост
# 19
Много бладоря, Десинка за рабирането! Наистина имах нужда!     bouquet
Виж целия пост
# 20
Ласи, извини ме миличка, но ти си абсолютно изтропала. Аз също имам голям страх от лекари, интервенции, операции, гадно болести и т.н. Искам да ти кажа, че полипите на матката са доста сериозна диагноза. Днес оперираха мъжа ми /ортопедично/ с пълна упойка. В най-лошия случай първо заспиваш, после ти слагат тръбичка, след час се събуждаш с лек до среден дискомфорт в гърлото. И те тва е. Вземи мерки навреме. Не чакай, за да не се изроди полипа. Тогава вече искаш, не искаш ще се оперираш, иначе заминаваш ц други измерения. Целта ми не е да те сплаша и да изкукаш още повече, а да ти кажа, че ще стане по-лошо след време. И ай стига с тия глупости, че те е страх, че ще заспиш. Наскоро моя позната почина от тумор в мозъка. Тя нямаше време да чака, нямаше избор. А ти имаш. Действай, преди да е станало късно.
Виж целия пост
# 21
За премахване на полип изобщо не слагат тръбички и страшни работи.
Упойката е много лека, много кратка, за половин час си готова със събличането и обличането.
Виж целия пост
# 22
За премахване на полип изобщо не слагат тръбички и страшни работи.
Упойката е много лека, много кратка, за половин час си готова със събличането и обличането.

Ох, дано да е истина! Записах си час за лекар. Тези дни ще ходя да видя какво ще микажат при поредния преглед. Имам кафенийаво зацапване, което се засилва.  Cry  Умирам си от страх и усещам, че яко ме тресат нервите. Купих си валериан и си пийвам.  Rolling Eyes Имам нужда да се поуспокоя.   bouquet
Виж целия пост
# 23
Това 3ацапване е леко, но постоянно кървене от то3и полип, 4иято лигавица е много лесно наранима и си кърви, а той си расте.... и си кърви... и т.н.
Maхай го, преди да е станал много голям и да трябва по серио3на операция от едно елементарно абра3ио.
Какво като те приспиват, помисли си реално, това е една съвсем лека нарко3а. По време на която жи3нените ти функции се наблюдавани всяка секунда (по добре наблюдавани са отколкото пре3 целия ти живот ина4е...)
Виж целия пост
# 24
Аз имам и един въпрос към главната героиня. Искам да те запитам Ласи, мъжът ти как те трае изобщо?? Направих си труда да прочета предни твои постове и направо се втрещих. Наитина имаш нужда от психиатър. И то добър. След това отиди да ти махнат полипа и се радвай на живота. Ако продължаваш така, не само че мъжа ти ще те зареже, а и ще си хване някоя нормална жена, с която ще има един пълноценен сексуален живот. Не всичко е секс в една връзка, но като те гелдам ти си и абсолютно изкукала. Нищо лично към теб, но има хора, които имат далеч по-големи здравословни проблеми от твоите. Не занимавай хората по форумите с твоите глупости. Само виж в колко теми си писала едно и също и как всички се опитват да ти помогнат със съвет. Вслушай се, никой няма да ти махне полипа мисловно. Ако продължаваш със същите глупости ще алармирам админа.
Виж целия пост
# 25
Абсолютно вярно е, мамипулацията заедно с пиставянето на упойката и събуждането е 30 минути. Месец юли махнах полип, 3 дни след като разбрах за съществуването му. Махна ми го Иво Тодоров в Тина Киркова.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия