Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подут линфен възел на врата при дете.

  • 42 253
  • 20
# 15
Няма да пиша "на кой", а на какъв лекар- заведи го поне при двама добри специалисти УНГ, отделно, като преди това направите пълна кръвна картина, мисля имахме и диференциално броене при нас /когато се интересувах от въпроса бе 2008 година/, отидете с изследванията при тях.
Виж целия пост
# 16
Здравейте на всички мами!Искам и аз да попитам,моят син е на 2 годинки и преди 4 дена забелязах едно топче на вратлето му от лявата страна и много се притесних.Преди 6 месеца го водих на изследвания защото започна ясла и бяха добри,но вече не посещава ме ясла.В момента не мога да го заведа на лекар защото сме в Испания и не знам тук как стоят нещата с прегледите.А досега малкия не е боледувал,един път е вдигал температура и това е.Лек ден ви желая на всички Simple Smile
Виж целия пост
# 17
Когато дъщеря ми беше на 3 г, и се поду ужасно лимфен възел на шията (под сливицата). Симптоми - никакви, кръвна картина - идеална. А лимфният възел огромен. Минахме през всякакви лекари. Вдигат рамене и не знаят какво е. Попитах ги дали не е инфекциозна мононуклеоза, често децата се заразяват в градините. Обявиха ме за луда. Пуснах на своя глава кръв (взима се от вената) - и да - оказа се мононуклеоза.
Виж целия пост
# 18
Здравейте. Моят син е на 3г. Роди се с мн линфни топчета на врата. Казаха, че ще изчезнат, но не. Дори сега видимо с просто око се виждат 3. Преди 2 месеца правихме кръвна картина с дкк и бяхме при хематолог. Всичко е наред в картината. Виждам,че постовете са от 2010г,но ще се радвам впредвид изминалото време писалите тук по темата да споделите как са се развили нещата при вас?
Виж целия пост
# 19
След 3-4 годишна възраст просто изведнъж топчетата изчезнаха . Детето е на 13 и е добре със здравето. Повече не се появиха.
И аз пусках пкк и диференциално броене, когато беше с тях.
Виж целия пост
# 20
Много благодаря за споделения опит! Мисля, че това ще бъде много полезно за всички шашнати като мен родители. Дано и при нас така се случи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия