Общият отчетен подфорум Б&Р (Б&Р = Бременност и Раждане) е предназначен за т.нар. "отчетни" теми или теми с продължение за групи бъдещи родители, обединени по един, два или повече признака, например - "Бременни вегетарианки", "Еко бременни", "Вагинално раждане след секцио" и т.н.

В този подфорум важат всички правила, валидни за цялата форум-система.

Разрешено е да има само по една текуща тема за дадена група, а темите надвишаващи 50 страници ще се заключват.

Моля, имайте предвид, че този подфорум не е предназначен за свободни теми и теми тип "спамо-чат" - за тази цел съществува подфорум Клюкарник.

За бъдещите мами има отчетни форуми спрямо очаквания термин на раждане, а за вече родилите - отчетни подфоруми според годината на раждане на децата. Освен това има и отчетен подфорум "По градове" за разговори на родители от даден град.
Темите за раждане, въпроси и впечатления от дадена болница са във форум Здравни заведения, специалисти.
За всички останали общи въпроси относно бременност, раждане, възстановяване след раждане, майчинство, развитието, отглеждането и възпитанието на бебетата и децата са на разположение всички останали подфоруми - Бъдещи майки, Бебета (от 0 до 1 г.), Нашите деца, Кърмене, Хранене и т.н., а теми за срещи, събития и инициативи са във форум Календар на събитията.

По преценка на модераторите теми, които са публикувани тук, но не отговарят на предназначението и целта на този подфорум, могат да бъдат заключвани, премествани или директно изтривани.
Виж целия пост