Купуване на ЧИСТА ХРАНА

  • 749 145
  • 6 448
# 3 975
cia_maritima, много трудно ти се четат писанията, като не слагаш запетайки...
Виж целия пост
# 3 976
cia_maritima, много трудно ти се четат писанията, като не слагаш запетайки...
За което се извинявам.Няма да се повтори.
Виж целия пост
# 3 977
И ние прасета купуваме от познати. А мъжа ми все повтаря думите на баща си, който беше добър зоотехник и гледаше животни - аз едно животно първо трябва да го видя живо, после като се заколи да му огледам черния дроб какъв е на цвят, има ли изменения и т.н., и т.н. Така и правим по възможност.
Виж целия пост
# 3 978
Здравейте, ако има пазаруващи от фармхопинг - имам код за безплатна доставка, който изтича след 10 дена, ако някой го иска да ми пише на лични.
Виж целия пост
# 3 979
От къде онлайн хубав сусамов тахан?
Виж целия пост
# 3 980
https://www.susamovtahan.bg/ - този е хубав, но последния път беше рядък.
Виж целия пост
# 3 981
От къде онлайн хубав сусамов тахан?

Theia's Tahini

Омайно Слаадко (за София има възможност и за лично предаване)

Напоследък предпочитам да си го приготвям сама, затова не знам какво е качеството към днешна дата, но не помня да съм имала забележки и оплаквания преди. Качеството винаги е било добро, без съществени разлики при отделните поръчки.

Виж целия пост
# 3 982
https://www.susamovtahan.bg/ - този е хубав, но последния път беше рядък.

Да подкрепям последните 2 пъти е доста покръстен ..нищо общо с предишни години #Cussing out
"Побългариха се"
Виж целия пост
# 3 983
Това с покръстването на тахана е също толкова абсурдно, колкото и приготвянето на натурален ябълков, винен или от друг плод оцет без захар, мед или плодове, съдържащи достатъчно висок процент плодова захар, че да може да протече процес на ферментация.
Виж целия пост
# 3 984
Добре де кукумицинка...последните 5 год. купувам само!!техния тахан ...и "пари слагам зад думите си" .
Тахана ИМ е с гъстота на рядка боза, преди винаги е бил с гъстота на полу захаросан мед!
Каква е причината, от Септември насам да стане така воднист?
Виж целия пост
# 3 985
По принцип съвсем пресния тахан е доста по-рядък, но не знам дали при вас е от това.
Виж целия пост
# 3 986
Да, почти съм сигурна, че е заради това, че е пресен. Пресен тахан с консистенция на полузахаросан мед няма. При добавянето на малко количество течност таханът всъщност се сгъстява, не става по-рядък (пробвах, след като последния път се повдигна въпросът), освен това би се развалил много бързо. Освен това таханът, приготвен по традиционен начин, ако няма примеси и не е обезмаслен, има доста голяма трайност - случвало се е в мазето да намеря някой забравен буркан с тахан отпреди 2-3 години и не е развален и е с отличен вкус - само е станал по-гъст, по-тъмен и олиото, което фактически помага за съхранението, е избило над повърхността на тахана. Напълно е възможно да си купувала не съвсем пресен тахан предишните пъти, а ти самата да си се зареждала с повече количество - таханът, както и медът, не губят вкусовите и другите си качества от това. Нямаш ли някой останал буркан от редкия тахан, да е престоял няколко месеца, и после да го видиш?
Виж целия пост
# 3 987
Имам от Септември и е течен имам и от преди 2 седмици купен, все от същата фирма. Предишни години винаги е бил мнооого гъст буквално със голяма сила го разбърквам в началото за да падне олиото надолу само една трета е рядка-горната , а долните 2/3 са като туткал, а аз купувам по 2 до 3 пъти в годината по 7-8 големи буркана и за сефте последните 2 пъти е такъв рядък  newsm78 , затова и отбелязвам , че съм разочарована.
Поради тази причина си мисля, че дори да е бил пресен Септемврийската ми партида вече са минали 6 месеца...а не се е сгъстил, пазя 2 буркана за сравнение и сега Април купих и е същия редкаж.
Виж целия пост
# 3 988
Пробвала ли си да ги питаш защо е по-рядък от предишни години? Не съм сигурна за колко време се сгъстява таханът, а може и наистина друга да е причината. И на мен ще ми е интересно защо е рядък, ако причината не е в преснотата му.
Виж целия пост
# 3 989
Имам от Септември и е течен имам и от преди 2 седмици купен, все от същата фирма. Предишни години винаги е бил мнооого гъст буквално със голяма сила го разбърквам в началото за да падне олиото надолу само една трета е рядка-горната , а долните 2/3 са като туткал, а аз купувам по 2 до 3 пъти в годината по 7-8 големи буркана и за сефте последните 2 пъти е такъв рядък  newsm78 , затова и отбелязвам , че съм разочарована.
Поради тази причина си мисля, че дори да е бил пресен Септемврийската ми партида вече са минали 6 месеца...а не се е сгъстил, пазя 2 буркана за сравнение и сега Април купих и е същия редкаж.
Олиото е по-евтино от сусама... Stuck Out Tongue Winking Eye
Напълно си права, няма нищо общо с отлежаването!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия