Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен списък на стоматолозите

  • 326 689
  • 676
# 675
Добавям Красимир Миланов в гр. Русе. Преди две години вадих два мъдреца при него. След операцията 6 месеца се възпалявах и лицето ми се подуваше веднага щом спра антибиотиците.. други стоматолози имаха съмнения за фрактура на челюстта.. накрая се оказа, че от травмата раната не е могла да зарасне и непрекъснато се е възпалявала. Но през тези месеци изпитах някакъв ад..през седмица ме режеха и шиеха наново..
Виж целия пост
# 676
В края на юли си вадих зъб при д-р Батинков/ известен хирург в Пловдив/, без усложнения или нещо подобно. Две седмици не ми се затваряше раната и нестихващи болки. Отидох при него да пъти след това. Слагаше  ми дренажи и болката стихна. Вчера  27,09, си правих снимка, за да ми направят мост. Оказа се , че има остатък от извадения зъб. Стоматолога  ме изпрати при него за да види снимката. Най-спокойно ми каза ,че сега ще го извади. И отново упойки, вадене, болки, време. Дори не се и опита да се извини.Направо бях онемяла. Влязох в кабинета и излязох без да му кажа една дума.

д-р Благовест Бориславов Батинков - за него ли става дума?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия