Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

И аз да благодаря

  • 300
  • 4
Мамите, багодаря че ви има  newsm51
Без вас определено нямаше да се справя в кърменето досега (и занапред). Тия дни ми се наложи да се "сблъскам' с 4 лекари (педиатър и неонтолози, така ли се пишеше). Как един не каза добре, че съм решила да захранвам по-късно!!! Всеки си пееше песента за сокчетата и т.н.
Поставиха диагноза на детето ми рахит и че трябва да захранвам, щото иначе няма оправия рахита! Без пюрета сме заникъде.  Е, няма рахит се оказа...
Днес "научих" че като не давам сокове (ябълка, морковче) сега, има опасност беба да развие желязодефицитна анемия!
Последното лекарско предписание беше, че ТРЯБВА да давам сокчета, защото така трябвало! После трудно ще поемело, витамините не стигали само от кърмата  и подобно (смятам сте се сблъсквали).
Благодарение на вас можех да отговоря на всеки със самочувствие! И какво ми казаха; "много четеш" Rolling Eyes
Замалко ми бяха разколебали татето, но след като му  надух главата с четене от библиотеката тук се съгласи с мен  Mr. Green
Та, благодаря ви мамите че ви има!
Виж целия пост
# 1
Аааа,направили сме те лош пациент дето много чете Mr. Green
Браво на теб,че не си си мълчала,а си отговаряла със знания и самочувствие - ей така започват да се променят нещата Grinning
Чудесно е,че детенце няма проблем - и все така безпроблемно да се справята и занапред с кърменето и гледането Grinning
Виж целия пост
# 2
Jes, браво на вас smile3501.
Продължавайте в същия дух.
Аз на мойто педи не противореча. Винаги съм съгласна с нея, но си правя каквото си знам. Какво ще променя? Един два пъти се опитах да пробутам нещо за късното захранване и като почнаааа..., та така едно си знаят едно си баят.
Виж целия пост
# 3
Брей,брей, каква секта "читатели" сме с извъдили!  Mr. Green
И аз от време на време засипвам инакомислещите с някоя разпечатка - да четат и да не мрънкат! Ама удържаш фронта, ние вече караме шестия месец и още сме само на кърма, бебка изглежда чудесно, мног е жилава, вече почти сяда!
Много се развам за вас и не се предавай!  bouquet
Виж целия пост
# 4
И аз благодаря за н-ти път на всичките момичета тук  Hug.
И аз съм се заела със задачата да просветлявам нашето педи  Laughing Хубавото на жената е че приема казаното, даже се замисля ако е на друго мнение не ме отхвърля високомерно - "Аз съм лекарката ти коя си" щото и това ми се е случвало.
Та вчера на консултацията и казвам -"Вас обучиха ли ви вече за късното захранване?" а тя "Ооо нас за какво ли не ни обучават непрекъснато.........Но трябва да се подхожда индивидуално не са еднакви бебетата и майките При вас е нормално да захранвате късно аз съм за"  Мисля че е много уравновесено това мнение, само се чудех като ги обучават непрекъснато, защо има още и такива големи профани newsm78.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия