Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детоксикация на др.Михайлов- кога мога да започна при тези обстоятелства?!

  • 1 246
  • 3
Здравейте всички вие съфорумници!!! Вече започвам да се отчайвам,от едно известно време насам (може би година)постоянно боледувам - грип,отпадналост,болки в тялото,мускулите ,парене на очите ,температура,хрема, охх и ...какво ли още не - опитах с традиционните медикаменти,с които не е нужно да уточнявам че явно ефекта бе нулев...от днес започвам с детоксикацията (за жалост чак сега научих за това колко прекрасен ефект има върху организма като цяло,защото след последното боледуване ми дадоха АБ -от който дори ми се появиха вагинални инфекции,които лекувах доста време ) та бих искала да попитам следното - ДНЕС ОТНОВО СЪМ БОЛНА(мн.лека темп.37.5градуса, парене в очите ,мускулни болки, леко зачервено гърло,отпадналост...а и съм неразположена за капак на всичко..... smile3511      )има ли някакъв проблем да започна при такива обстоятелства с детоксик. или да почакам докато се пооправя, и стабилизирам или трябва да предприема някакви други мерки! МНОГО МНОГО БЛАГОДАРЯ!!
Виж целия пост
# 1
Не познавам системата на д-р Михаилов, но защо не опиташ детоксикираш масаж с мед. Там поне знам колко е ефективен и състоянието ти няма да е пречка.
Виж целия пост
# 2
Съжалявам, че чак сега виждам темата, но за следващите пъти - Не, нямая проблем!
Дори от детоксикацията ще се оправиш за отрицателно време - пий много чайове, Инфлуцид/парагрип за грипа, Коризалия за хремата и плодов сок, ако искаш и ефектът ще е супер.
 Peace
Виж целия пост
# 3
 Hug Hug Hug Hug Hugблагодарности момичета
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия