Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кломид или Клостилбегит. По-добрият вариант???

  • 2 527
  • 6
Момичета има ли разлика в съставките на Кломид и Клостилбегит. Чувала съм, че по-доброто е Кломид! Във Варна го няма никъде, явно няма внос, намерих само Клостилбегит /унгарското/.  Чувала съм, че в Турция може да се намери, заслужава ли си да си го купя от там. Тъй като ми предстои да ходя и ако наистина е по-добър от Клостилбегита, бих го взела.
Виж целия пост
# 1
Мисля, че няма разлика- Clomiphenе Citrat
Това лекарство се взима само с рецепта незнам как ще си го вземеш ей така.
Успех Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Мисля, че няма разлика- Clomiphenе Citrat
Това лекарство се взима само с рецепта незнам как ще си го вземеш ей така.
Успех Simple Smile

Ами как ще си го взема, ей така с рецептата  от Бг, моя колежка си е купувала от там с бг рецепта. Но въпроса ми беше друг. Ако разликата между двете разновидности е в страничните ефекти, тогава ми е все едно какво ще приемам, тъй като съм ОК и с Клостила. Но тъй като доктора ми беше категоричен, като каза, по-добре Кломид или Серофен, ако няма - Клостилбегит.
Виж целия пост
# 3
dendy, мисля че основната съставка е една и съща, страничните ефекти също.

 Дано някой по компетентен се изкаже също.
Виж целия пост
# 4
Да, Ники е права, активната съставка е еднаква (хломифен цитрат). Продава се под още няколко търговски наименования. Аз лично съм го купувала и като Хломифен. Лекарството е много старо (мисля някъде през 60те години е излязло на пазара), отдавна не е защитено от патент и го произвеждат много различни фирми под още по-различни търговски марки.
Виж целия пост
# 5
Dendy,
На мен също ми бяха изписали Кломит, Сепофен или Клостилбеги, но понеже не намерих в софийските аптеки другите си взех Клостилбегит. Но доктора ме предупреди, че ако започна с едно трябва да заварша курса с него /3 месеца/. Така, че незнам ако си купуваш от там трябва да си вземеш, може би за целия курс на лечение. Аз имам познат с аптеки и каза, че Кломит и Сепофен, не се внасяли вече, незнам.
Успех  Heart Eyes

P.S. Само да ти кажа, че при мен стана с Клостилбегит, така че се  Praynig и при теб да стане, какво и лекарство да избереш  Hug 
Виж целия пост
# 6
Съдържанието е едно и също. Разликата е единствено в търговското наименование.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия