Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Васил Канисков-мнението Ви за него.

  • 107 032
  • 134
# 120
До тук се виждат оплаквания от отношението. Интересно кои са пострадалите и как....
Виж целия пост
# 121
Щом е толкова интересно ще кажа. Баща ми, който е в болница в много тежко състояние. И една приятелка, която на 35 години почина.

До тук се виждат оплаквания от отношението. Интересно кои са пострадалите и как....
Виж целия пост
# 122
Много съжалявам, но Васил Канисков ли е причината?
Виж целия пост
# 123
Да, точно той. Дълго време му "забраняваше да ходи на лекари, не можело никакви изслвдвания, пробутваше му някакви треви. И сега баща ми е органна недостатъчност, едва го поддържат.
Приятелката ми също. Младо момиче с начален рак на гърдата, който вече се лекува. Този шарлатан й забрани да се лекува, да ходи по изследвания. Всеки път й казваше как той я излекувал. Даде й билки и след една година тя почина в адски мъки. А можеше да се спаси, ако просто беше провела терапия.
Виж целия пост
# 124
Дано баща Ви да се възстанови! Васил Канисков е проводник на знание и сила, която зависи от нас как ще прилагаме и ползваме и да, всичко е “ цветя и рози”, когато сме последователни и подхождаме с доверие!
Виж целия пост
# 125
проводник на добро... Когато със "съветите си" докарва такива проблеми. Дано не са много хората, които ще се подвежат

Дано баща Ви да се възстанови! Васил Канисков е проводник на знание и сила, която зависи от нас как ще прилагаме и ползваме и да, всичко е “ цветя и рози”, когато сме последователни и подхождаме с доверие!
Виж целия пост
# 126
Искрено съжалявам:( аз също загубих близки хора, които се консултираха при него, но не съм виняла Лечителя... състоянието им беше тежко и много фактори имаха влияние, а той ги облекчаваше доколкото може. Не намирам мотив да вреди умишлено.
Виж целия пост
# 127
Скъпи писатели и читатели на интернет,
Прочетох написаното от Вас за лечителя Васил Канисков. Ужасих се!!! Срамувам се!
Как е възможно да се изнасят в публичното пространство такива измислици и неистини!
Обадил се някой си в 21:55ч. на лечителя, а "той (лечилят) вдигнал шум и се държал неприлично. Какъв е този лечител?"
А ти господине кой си? Защо не се обади в определеното време от 2 часа (18:00-20:00ч).
В кое учреждение - банка, каса и други такива, можеш да отидеш или да се обадиш в нерегламентирано време? И не се срамуваш на всичкото отгоре, че всъщност ти си нарушителят, всъщност ти си невъзпитаният?
Защо всички онези, които са писали негативни коментари, не са си задали въпроса: "Каква е причината за това? Сигурно сме сбъркали в нещо?"
Защото най-лесно е да оплюеш човека! Човек винаги може да изпусне нервите си!

Васил Канисков не е обикновен лечител! Той е с висше образование, издател на книги, последовател на Петър Димков и Петър Дънов, той е феномен, пратеник на Бога!

Боледувах от жлъчно-каменна болест и стеатоза на черния дроб. Гастроентеролозите и хирурзите си знаеха само едно - операция. Казвам им, че не може - алергична съм към упойки. Нямало значение! Така 40 години се мъчих!
Когато отидох при Васко останах изненадана от вниманието и вежливостта, с които ни прегледа! "Постъпили сте правилно!", ми каза той, "Всеки орган в организма има своята функция. Един орган да липсва и организма не е пълноценен." Така ЛЕЧИТЕЛЯ,а не доктора, се отнесе с мен.
При строга диета, продължително лечение от няколко месеца, вече нямах камъни в жлъчката и стеатоза и най-изненадващо, когато поисках да си платя, той ми каза: "Аз не вземам пари, просто ви помогнах да се излекувате!"
Боже Господи, сега една операция в болница струва 3000 лева.

Мъжът ми има лимфолевкоза (начална форма на рак на кръвта). Пое го хематолог, но стойностите си стояха на едно място (76-79%), а надминеха ли 80% с него е свършено. Пак Васко го прие, прегледа и каза: "Няма да те лъжа, не мога да те излекувам, но няма да допусна да минеш границата от 80%", а представяте ли си, стойностите сега паднаха на 44%.

Той е такъв: грижовен, внимателен и никога не сме имали проблеми, но ние се стараем да сме точни вече 10 години!

Благодарим ти, Васко, от сърце!
Бъди жив и здрав, за да помагаш на хората!
Бъди благословен!

Ваня и Георги Пеневи от София
Виж целия пост
# 128
Здравейте,
Предлагам ви да спрете да се заяждате помежду си.
Била съм при Канисков, лекувал ме е. Бил е и добър и много злобен. Така, че съм сигурна, че това, което се пише за него си е чистата истина.
Много го харесвах , когато ходех при него. И съм присъствала на разговри с пациенти- обаждат се когато си искат, казват му, че сега пътуват към него, той ги пита по какъв проблем -те не казват, а извъртат. Мисля,че това го дразнеше- не искренността у хората.
Иначе бях пратила приятелка с рак на гърдата при него, той я лекушаве, казваше й, че всичко е наред и в един момент тя се срина и си замина за отрицателно време.
Така, че мнението ми вече е смесено.
Виж целия пост
# 129
Той е лечител, не е Бог....за жалост:( другото е от всеки от нас. Моето мнение си остава еднозначно.
Виж целия пост
# 130
Скъпи почитатели на интернет, отворих го и отново чета глупости, злонамереност и жлъч!
Никога не съм допускала, че има такова безочие и толкова неблагодарни хора!

Мила госпожо, Вие отидохте при г-н Канисков по собствена воля, той не Ви е познавал и не Ви е търсил! Защо не се отказахте да го посещавате, като не го харесвате толкова? Какво искате от човека? От думите Ви звучат завист, злоба и жлъч!
Апропо върнете страниците на темата 4-5 години назад и там ще намерите дали и преди не съм го хвалила!

А що се отнася до господина, на когото баща му е починал - "Моите съболезнования и Бог да го прости!" Ще му кажа, че напълно разбирам мъката му, защото и аз съм преживяла по-страшна от неговата - загубих сина си на 45 години! Ако тогава познавах Васко съм сигурна, че той щеше да бъде с нас!
Запомнете има Бог и само той решава кой кога да си отиде.
А Вие спазвахте ли режима, диетата и указанията на Васко?
Бъдете доволен, че той е удължил живота му!
Не разбирам защо има толкова злонамерени и лоши хора! Не знаят ли, че рано или късно тя (злобата и злодеянията) рикошират обратно!!!

Няма да спрем да казваме: "Благодаря ти, Васко, от сърце! Цялото ми семейство е до Вас!"

Ваня Пенева от София
Виж целия пост
# 131
polina-malina, може ли към заглавието на темата да добавите и мнения за други лечители, защото не намерих такава тема, да не пускам нова. А за този господин вече стана ясно колко заслужава внимание.........
Виж целия пост
# 132
Здравейте, имате ли представа дали Лечителят приема пациенти? Опитах се да се свържа във времето за записване, но безуспешно.
Благодаря за отговорите!
Виж целия пост
# 133
Не приема, звънях преди няколко дни, явно покрай цялата работа с вируса е спрял( най-вероятно, докато отмине всичко,защото и преди е спирал, но той си знае най-добре колко са сериозни нещата).
Виж целия пост
# 134
Ако все пак някой се свърже с Канисков или ходи при него, попитайте го какво е мнението му за коринавируса.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия