Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ябълка и коланче за зачеване - тема за вярата - 2

  • 93 846
  • 488
# 480
По милост на Господа ние не изчезнахме, защото милосърдието Му не е пресекнало – то се обновява всяка сутрин. Велика е Твоята вярност! Господ е моят дял, казва душата ми,
и така, на Него ще се надявам. Господ е добър към ония, които се надяват на Него, и към душата, която Го търси. Добре е на онзи, който търпеливо очаква спасение от Господа.


Малко надеждичка в днешния ден, както и ъп на темата. Изчетох всички предишни теми и с голямо желание искам да се помоля и аз на Богородичка пред светата й икона. Надявам се възможно най-скоро. Simple Smile
Виж целия пост
# 481
Изпращам на всички ви надежда.
Посетих църквата когато бях бременна в 6 седмица и всичко беше много несигурно сега е момента чудото спи в ръцете ми!!
Господ е Велик Вярвайте и се борете момичета заслужава си!! Heart
Виж целия пост
# 482
Здравейте, момичета, днес се свързах със свещеника и той ми каза, че по времето, в което ще можем да отидем до Асеновград, щял да бъде в отпуск. Някоя от вас дали е ходила просто така, без уговорка за молитва?
Много ми се искаше да ни се прочете молитва, но нямаме как да отидем в друго време... И все пак ми се иска да посетим.
Виж целия пост
# 483
Рочелка ти ходили там? Хапна ли ябълка.
Аз намерих мама от Асеновград и ябълката заедно с коланчето вече пътуват към мен. Знам, че не е същото като да отидеш там, но отец Живко ни е чел молитва, записал ни е имената. Много съм радосттна. Дано това бъде моята златна ябълка. 🍀🍀🍀
Виж целия пост
# 484
Лятото звънях, но точно, когато щяхме да ходим в Асеновград, отчето каза, че ще е в почивка.
От известно време си мисля да отида в църквата, в която по принцип ходя и да помоля да ни прочетат молитва.
Виж целия пост
# 485
Здравейте, скоро не е писано в темата, но все пак да ви попитам.
Трябва ли да се обадим предварително в манастира за да ни четат молитва и трябва ли да носим нещо?
Виж целия пост
# 486
Не е нужно да се обаждате предварително. Освен да питате дали иконата е там, защото като ходихме, беше занесена в Пловдив.
Носят се 2 ябълки, които оставяте при другите. По принцип като се носи дар за църква или манастир, се носят олио, вино, брашно и хавлиени кърпи. В конкретната църква имаше оставени като дар доста детски дрешки.
Въпреки, че иконата я нямаше като отидохме, отецът ни прочете молитва. Взе ни 20 лв като ни даде книжка с акатист и хартиена икона. И... ни даде ябълка от тези, които бях оставила. Може би не е видял, но аз определено доста се издразних, както и за тарифата от 20 лв(това беше преди 5 години). Всичко ми се стори доста добре организиран бизнес.
Все пак, тази година се сдобих с рожба, благодаря на Бога!
Виж целия пост
# 487
Взе ни 20 лв като ни даде книжка с акатист и хартиена икона. И... ни даде ябълка от тези, които бях оставила.
и този ли го е обърнал на бизнес .. ние ходихме 2011г. и не е имало тарифа или каквото и да било .. ако реши човек да остави, да е от сърце .. ние носихме само ябълки .. дори отчето точно беше тръгнал на някъде, та го върнаха да ни чете молитвата .. и дума накриво не каза ..
Виж целия пост
# 488
И нашето чудо се случи. Бяхме в манастира на 16.03.2019г. и февруари 2020г.  Се роди нашата дъщеря.  Бяхме занесли детски дрешки- рокличка. Преди това имах два неуспешни опита ин витро. От пет години се опитвахме да имаме детенце. Вяра на всички момичета . Ще се случи о вашето чудо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия