замъзяване във фризер

  • 873
  • 3
Донесох ми броколи, лоито да замразя. Щях да ги бутна така във фризера, но ми казаха, че трябвало да ги бланширам първо. Вярно ли е?

Имаше подобна тема и някой беше пуснал линк към "Всичко за  замръзяването" (или нещо такова), но не мога да я намеря. Ако някой се сеща за темата или за линка, ще съм много благодарна.
Виж целия пост
# 1
Аз замразявам без да бланширам. А това открих.

http://kulinar.gbg.bg/article.php?ar=4

Дано съм била полезна  Grinning
Виж целия пост
# 2
Ellypr,

Много мерси. Точно за този линк говорех. Ама като не го записах навреме...

Добре, че тука камбаните бият по два, по три, че и по повече пъти. Заради глухите, де.
Виж целия пост
# 3
Raya,сигурно си свършила работа вече,но да ти кажа,че броколите задължително се бланшират преди да се замразят около 3-4 минути.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия