Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Алтернативни Терапии на Рак - Информация

  • 7 654
  • 16
Здравейте,
Уча медицина и доста често в обучението си се сблъсквам с онкоболни пациенти, на които официалната медицина не може да предложи реално решение на проблема. Не мога да разбера как химио- и лъчетерапията "лекуват" и отказвам да приема този подход. На болния човек му е нужна сила да оздравее, а не отрова. В Интернет намерих доста информация за алтернативни методи за лечение на това заболяване и мисля, че на всички вас, които сте се сблъскали с този проблем ще е от голяма помощ.
Знам, че много хора, ще се присмеят на алтернативната медицина, много конвенционални лекари я отричат. Но просто масовото съзнание е силно промито. Живеем в свят, в който никой няма интерес да сме здрави и щастливи. Важното е да сме консуматори. Ако нещо може да ни направи независими, то се отрича и се прави всичко възможно то да бъде унищожено и скрито от хората. Здравият човек не се нуждае от лекарства и не е интересен на фармацевтичните компании. Изпитвам съжаление към моите преподаватели, които работят по схеми, набити в главите им и утвърдени от някой си някъде, без изобщо да се зачудят, защо никой не се е излекувал. Но повече съжаление изпитвам към болните подложени на този ужас. Погрижете се сами за себе си, защото модерната медицина няма Интернет да се погрижи за вас.
Ето и няколко филма и книги за вас:
Gerson Cancer Therapy Books
Cancer - The Forbidden Cures
The Beautiful Truth (2008) - Gerson Cancer Therapy
The Gerson Miracle - Cancer Therapy - (2004)
Виж целия пост
# 1
След като конвенционалната медицина даде "краен срок" на един случай, се започна лечение в една интегративна клиника - с инсулин-потенциална терапия и други съпътвтващи алтернативни методи, добавки, жива вода, запери и каквото се сетиш.
След два месеца тумор маркерите паднаха с 2/3.
Аз съвсем не съм специалист, но за мен държавата да отказва лечение, когато то съществува, е Престъпление.

Ще разгледам линковете ти.
Виж целия пост
# 2
Приемът на големи дози витамин Ц е един алтернативен метод на лечение на ракови заболявания. Ето тук има доста информация:

http://www.vitamincfoundation.org/vitcancer.shtml

За повече инфо, потърсете книгите на Линус Полинг, но мисля че са само на английски.
Виж целия пост
# 3
Погледнете подписа ми за Германската Нова Медицина!
Виж целия пост
# 4
Преди около 6 месеца, баща ми беше с отчайваща прогноза. Имаше рак на белият дроб и разсейки на лимфните възли по цялото тяло. След 6 месечен курс химия и лечение по метода на Хулда Кларк /орехи, пелин и карамфил/, тумора се сви дотолкова, че вече беше възможна операция. Оперираха го и след изследване на лимфите, се оказа, че е чист. Сега е в ремисия. Дай Боже да я задържи дълго. За мен, тези отвари помогнаха, и то много.
Виж целия пост
# 5
За содата прочетох днес - http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=3914
Виж целия пост
# 6
Има много доказателства за излекувани чрез промяна в храненето. Гледала съм и филми по темата.
Виж целия пост
# 7
Има много доказателства за излекувани чрез промяна в храненето. Гледала съм и филми по темата.
Raw for Life - The Ultimate Encyclopedia of the Raw Food Lifestyle
Виж целия пост
# 8
Хора, вие сте истина? Тази тема е истина?
Това е най-хубавият ми подарък от много време насам.
Лично аз съм здрава, хармонизирам се и лекувам с Лечение прана на Мастър Чоа Кок Сюи, както и го преподавам.
Ползвам също трудовете на Луиз хей и Даян Стейн , и др., като ги препоръчвам на познати в нужда. Но в тази област напоследък съм като корабокрушенец на самотен остров.
Благодаря за светлия лъч!  bouquet
Виж целия пост
# 9
Четох, че Пау Дарко също давало резултати. Това е кора от дърво виреещо в Южна Америка. А също така плод от бъзак, тревист бъз.
Виж целия пост
# 10
Здравейте, казвам се Маргарита на 17г. съм и съм от Асеновград. Преди около 3 години се сблъсках с тази ужасна болест, която в последствие повали и дядо ми. Страдах от рак на слюнчената жлеза, който всъщност според мен беше доста напреднал(лекарите не ми дадоха подробности), беше доста обемист. Та подложих се на дълга и изтощителна операция, именно по времето на която ракът ми беше открит(по начало смятаха, че имам някакво запушване). След като бе установено, че имам рак ми предложиха какви ли не варианти и лечения(химиотерапии и лъчетерапии), на които категорично отказах да се подложа, тъй като са адски изтощителни. С родителите ми случайно попаднахме в интернет на жена, която бе споделила, че имало някакви лековити камъни, които се пускат в шише пълно с вода и тя се приема по 3 пъти на ден. В началото бях скиптично настроена, но пък се хванах, като удавник за сламка за тази идея и реших да пробвам. Пиех от тази вода в продължение на няколко месеца, след което отидох на консултативен преглед, и всъщност ракът се беше ПОЧТИ стопил. Склоних да се подложа на 2 процедури с лъчетерапия и днес съм вече добре. Същото направихме и с дядо ми и в момента е в добро здраве. Не знам дали това се е дължало на огромното желание и надежда да оздравея, но знам, че нещо помогна! Нищо не пречи да опитате, няма нищо за губене. Simple Smile
Виж целия пост
# 11
Този метод не е от най-алтернативните, но реших че и на един човек да помегне има смисъл да се постне статията.  Peace

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1710661

Сила на всички! Praynig
Виж целия пост
# 12
И аз винаги съм смятала, че попадне ли човек в болничната система с диагноза рак, трудно може да излезе жив! На скоро гледах за една жена, която 30 години вече живее с разсейки, но благодарение на храненето и билките е удържала нещата. Трябва са се поучаваме от храненето на хората в страните, където тези заболявания са значително по-малко. Например червеното вино е природен антиоксидант, който доставя на клетките ни кислород, българските си, нашите билки, храната в онзи вид, в който са я яли прадедите ни, обикновена, постна, необработена.....мисля, че за нас е важно да се придържаме към храненето типично за нашия географски пояс. То е в нашите гени! Така мисля...
Виж целия пост
# 13
http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2013/04/blog-post_3.html
момиче на 8 год. излекувано от тумор в мозъка
Виж целия пост
# 14
и нещо от мен

http://rdfeinman.wordpress.com/2012/10/15/targeting-insulin-inhi … -advanced-cancer/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия