Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Алтернативни Терапии на Рак - Информация

  • 8 183
  • 16
# 15
Здравейте,моя близка се лекува в медицински център Интегративна медицина в София и постигна невероятни резултати.Ето и нейния отзив,успех на всички в нелеката борба.

Преди година и половина започнах лечение в клиниката по „Интегративна медицина“ на д-р Дамянов в гр. София. Аз имам рак на дясна млечна жлеза и метастази в костите. В началото бях в много тежко състояние – имах много силни болки в кръста, не можех да ходя и да се обслужвам сама. С усилията на лекарите, както и с воля,вяра и постоянство от моя страна постигнахме невероятни резултати – сега нямам нужда от придружител, мога да ходя сама, да шофирам и да изпълнявам домашните си задължения. Същото показа и контролният ПЕТ скенер – няма ги увеличените лимфни възли, а в костите няма активност на заболяването.
Разбира се резултатите не дойдоха лесно и бързо. Наложи се да променя много неща в живота си. Всичко стана различно - диета, имунотерапия, хранителни добавки и кофеинови клизми.
Моите съвети към всички пациенти с онкологични заболявания са следните:

Информирайте се възможностите, които предлага както стандартната, така и интегративната онкология
http://www.integramed.org/интегративна-медицина/конвенционална- онкология/.
https://www.youtube.com/watch?v=T26iZ0-jrvA
Какви са страничните ефекти от двата вида на лечение.
Участвайте активно с лечебния процес.
И моля Ви хора, не очаквайте чудеса за седмица или месец, все пак не се лекувате от грип или настинка. Иска се вяра, съпричастност към лечебния процес, при нужда коренна промяна на начина на живот и хранене.
Аз и моето семейство благодарим от сърце на екипа на клиниката. Благодаря за подкрепата, за топлото отношение и за вярата, която ми вдъхнахте.
…И това е най-малкото, което мога да кажа.
С уважение: М.К.
Виж целия пост
# 16
Този метод не е от най-алтернативните, но реших че и на един човек да помегне има смисъл да се постне статията.  Peace

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1710661

Сила на всички! Praynig


Много интересно!  bowuu

Що се отнася до метода на д-р Гърсън...  newsm10 Фармацевтичната мафия не понася такива методи и изказването му пред сенатска подкомисия в САЩ преди близо 80 години, която запознал с нагледна документация за успехите на своята терапевтична програма и диета, преминало без последствия и методът му бил напълно игнориран, защото от него няма как да печелят тези компании.  Sunglasses

Ракът по принцип е заболяване на целия организъм и при лечението не трябва да се разчита просто на една билка или само на една диета. Винаги трябва интегрален подход и активно съучастничество на пациента. Има хора, които бягат от живота си чрез тази болест, а мнозина развиват ракови заболявания в резултат на стрес и непреглътната мъка или някакво душевно страдание. Да се опитваш да ги лекуваш, без тяхното сътрудничество и без преодоляване на психологическия проблем - независимо дали с химия и лъчетерапия или естествени методи, е мисия невъзможна.  Sunglasses Освен това важно е и в какво вярва пациентът- има хора, които се доверяват на стандартната медицина и не бива да бъдат тласкани насила да се лекуват с други методи - на тях лекувашите онколози би трябвало да им обяснят важността на храненето, изчистването на тялото и душата, но това е нереално очакване към тях, защото са жертви и роби на системата.  Shocked
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия