Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

раждане преди 37-а г.с. в болница Щерев

  • 1 282
  • 2
Здравейте,

Пациентка съм на д-р Тимева,но реших да попитам тук за да не я притеснявам излишно с въпроси за раждането преди март.
На 30.03.2012 навършвам 37-а г.с. и искам да раждам в клиниката,но питането ми е ако реши бебето,че иска да излиза по-рано към коя болница и кой лекар пренасочвате раждането и често ли се случва жена да иска да роди в клиниката,но да я изпратите в друга болница поради ранното изтичане на водите например.

Надявам се да съм описала питането правилно,че мозъка ми е бременен и понякога и аз не се разбирам  Confused

поздрави Елена
Виж целия пост
# 1
Здравейте,

Не би трябвало да имате притеснения - ако проследявате надлежно бременността си в нашата болница при д-р Тимева, то в хода на извършваните прегледи, консултации и изследвания тя ще е запозната с евентуални рискове от преждевременно стартиране на раждане при Вас и предварително ще обсъдите възможностите. Пренасочване на бременни жени към раждане в друго лечебно заведение в досегашната практика на болницата се е извършвало в единични случаи и то най-вече при патологична бременност.

Желаем Ви безпроблемни последни седмици от Вашата бременност и леко раждане!
Екип на АГ болница "Д-р Щерев"
Виж целия пост
# 2
Здравейте,

Благодаря за бързия отговор.
Да след инвитрото останах да следя там бременността си и се надявам да не се налага да ходя другаде и сега съм малко по-спокойна след това което ми писахте, понеже за сега всичко е наред ooooh!


поздрави Елена
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия