Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

зов за помощ

  • 115 160
  • 545
# 525
осигурени ли са вече необходимите учебници и тетрадки за децата
Виж целия пост
# 526
Видях се с Гери за минута днес. Наема е платен, но имат да плащат сметки за ток, вода и т.н - около 70лв. До колкото разбрах работи нощни смени, не за много пари. Тъй като за пръв път се виждахме, не ми беше удобно да я разпитвам повече.

За училище имат нужда от тетрадки голям формат с широки редове. Спомена, че и атлас по География им трябва, но съвсем забравих да я поразпитам какъв точно и трябва.
Виж целия пост
# 527
Видях се с Гергана и двете момичета. Чакам да ми кажат какъв е атласа, издателство и др подробности. До ден два ще знам мога ли да го осигуря. Голямото момичв беше с превързано ухо - получила възпаление на средното ухо. Пиела антибиотик. Това разбрах. За пари и плащане не сме говорили.
Виж целия пост
# 528
Здравей те,както знаете сметката на Гери бе блокирана от съдия изпълнител.Сега такова запор но съобщение е получено и в работата на Гери.Работодателя е бил длъжен да преведе част от месечното и възнаграждение.Варианта който са измислили за да не и одържат пари за напред е да я водят на 4 часа .Но проблема е,че не достигат парички за наема .Таткото ще взима към 15 този месец но нали трябва да имат и за храна.Който има възможност и желание да помогне може да го направи по пощата и еконт .Вчера открихме сметка на едно от момичетата там също може да се пускат парички за да не бъдат блокирани.Сметката е в Fibank  IBAN BG58FINV91501016851828.Титуляр на сметката е Йорданка Георгиева Илиева
Виж целия пост
# 529
Нали щеше да се вдига запорът? Сега дължим ли се оказа? Колко дължи и кой е взел парите?
Виж целия пост
# 530
Колко пари не достигат за наема и ако може напишете до кой офис на Еконт могат да се изпращат парите, както и телефон и имена на получател.
Виж целия пост
# 531
Запора на нейната сметка е вдигнат частично.Съдия изпълнителя няма право да и спира социални плащания както и плащания за болничен.Това са единствените пари който Гери може да получава по нейната сметка.По горе написах новата банкова сметка чиято титуляр на сметката е дъщеря и .Сумата която се изисква да плати е около 800 лева с разноските на съдя изпълнителя.Тези пари са от сметка на Глобул направени неправомерно след открадване на документите на Гергана.Три години тя се опитва да докаже ,че именно не тя е взела тези карти на сметка но за сега няма резултат.За това от първи този месец ще я водят на половин работен ден за да не могат да взимат част от доходите и в полза на съдя изпълнителя.Най близкия офис на Еконт е гр,София жк.Суха река офис магазин Била.
Виж целия пост
# 532
някой ако има идеи за по добра работа за Гери, само така ще си стъпят на краката..
Тя може да прати СВ, говори Иврит.
Сигурна съм, че може да работи успешно в някоя фирма като помощник счетоводител.
Само, че как да намерим нещо нормално.
Виж целия пост
# 533
И аз съм за по добра работа на Гери.Това и за мен е единственият начин за подобряване на техният живот.Сумата за наема която трябва да се доплати е 180 лева и трябва да бъде платена най късно във вторник.Така,че ви моля още веднъж за съдействие.
Виж целия пост
# 534
приготвила съм колет с няколко дрешки и храна, ще сложа и малко парички, до офиса на Еконт ли да го пратя
моля някой да ми напише актуални данни за име, тел. и адрес
Виж целия пост
# 535
приготвила съм колет с няколко дрешки и храна, ще сложа и малко парички, до офиса на Еконт ли да го пратя
моля някой да ми напише актуални данни за име, тел. и адрес
Пратих ти адрес на лични  bouquet bouquet bouquet
Не съм се чувала скоро с нея, но мисля, както ти е по удобноmartyloveme, дали са успели да платят наема?
Виж целия пост
# 536
Да успяхме да го платим.Но идва време за сметките и силно се притеснявам дали ще успеят да изкарат месеца с заплатата на таткото.Според мен най добре е до офис на Еконт,особено ако в пратката има храна.
Виж целия пост
# 537
Гери не работи ли вече?
Виж целия пост
# 538
сигурни ли сте за офиса на Еконт, че  е този на бул. Вл.Вазов 20 най-близкият, на картата на сайта на Еконт ми излиза, че е на 1.4 км. разстояние от блок 93, а колетчето ми е доста тежко  newsm78 или може би имат удобен транспорт до там  newsm78
Виж целия пост
# 539
Да това е най близкият офис.NBM, Гери работи и то доста просто както бях написала по рано и запорираха част от парите.Този месец е така но хубавото е,че се намери решение да не и удържат пари за напред.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия