Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

В памет на ВЕРА! Тя млада ще остане! Тъй красива! И тъжна есен не ще да я срази!

  • 61 173
  • 491
# 480
Как сте седмикласници, има ли все още някой който да пише тук?
Виж целия пост
# 481
Аз Grinning
Жасмина вятър я вее, аз се притеснявам за НВО-то, на нея и е едно ... да минава и заминава, пък каквото стане.
Виж целия пост
# 482
Божидара ще учи в америанския колеж.
Аз искрено се надявам да влезе със стипендия още след края на първия срок, но каквото стане.
Виж целия пост
# 483
НВОто е стрес повече за нас, отколкото за хлапетата , ама оцелява се Simple Smile
С Тон се справихме двамата без уроци (много съм горда от себе си, хохо) - и вече е осмокласник в МГ системно програмиране Simple Smile
И като реши, че вече е голям и е изпълнил мисията на живота си Simple Smile Simple Smile започна да го раздава тежко Simple Smile

Пожелавам успех на всички, ще се справят децата !

Сега се боря наново със системата от 1 клас с малкото зло... тука вече голм зор ще е!

**повечето сигурно пишат в седмокласната тема вече Simple Smile
Виж целия пост
# 484
Духи, браво на вас! Румен днес изкарал четворка на класното по български, въпреки че ходи на уроци. Учителката е млада, назад са с материала в училище и т.н., но сега ще трябва да поправя. Старае се уж, по математика е добре, а и не сме се насочили към определено училище. Каквото такова.
Виж целия пост
# 485
Поздравления, Духи! Аз също съм се заела с подготовката в къщи и без уроци, да видим до къде ще я докараме. Напредък виждам, но дали ще е достатъчно …

Дори не знаех, че има тема за седмокласници. Ама няма да влизам, като знам какви напористи майки има (аз определено не съм такава), ще взема да се депресирам Joy )
Виж целия пост
# 486
Пилезна си е седмокласната, доста щуротии се пишат да, ама има и хубавинки малки, които няма от къде да ги хванеш иначе...
Виж целия пост
# 487
Еха, имало хора все още тук.
Браво на Божи "ще" е супер начало на изречение, което аз не мога да кажа за Мариса все още.
Таня браво за самоподготовката, щом се справя не го мисли.
Браво на момчето Духи, МГ е супер постижение има защо да е доволен от себе си.
Виж целия пост
# 488
Привет!
MamaBlonde, зачудих се кой си.......ама като писа за Мариса и ми се наместиха нещата.....Аз, съм Люба( по ред причини съм се преименувала, че много любопитен народ има, ей......)
За Божа и аз да кажа " Браво"! И на Тони! И на другите дето им спори ученето и ще се справят добре с матурите и ще влязат в добри училища!
Ние, обаче няма да сме от тях. При Ивайло, нещата съвсем забиха в  9-та глуха......до степен да търсим  и неврологична причина за състоянието му. Е, слава Богу, такава не открихме, но се оказа че по време на пубертета, аутизма носи риск да се влошат нещата....И, понеже от шема в училище, от все по- трудния е сложен материал и осъзнаването, че е по- различен има и драматични ефекти.....Та, минахме на комбинирана форма на обучение, като идеята е да намалим  стреса.......И ще търсим варианти за професионално ориентиране, от догодина... но, по-добре така, отколкото да влошим нещата с упорството, че ще догонваме.......нещо си( учебната програма е безумна и за нормалните деца, абсолютно съм убедена).
А, за раздаването тежко......само да кажа, че покрай баткото дето учеше, слушаше и  влезе там където иска, мога да напиша книга за промяната. Тая година ни прави диви и щастливи, вкъщи....от малкото русокосо ангелче, само едни къдрички останаха......Та, не че да Ви плаша, но да знаете, че най- веселото тепърва предстои.
Без емотикони е ужасно трудно да се изразиш така, както се чувстваш......Много е смотана новата версия.
Виж целия пост
# 489
И аз съм тук. Ева е добре, много е амбициозна, ама дано прекалените амбиции не ѝ изиграят лоша шега. На мен по-голям дерт ми е големият, защото е абитуриент, но по-лошото е, че идея няма, какво иска да учи занапред. Надявам се всички деца да си намерят тяхното местенце.
Виж целия пост
# 490
Гале, тя иска да учи там.На нея много й се отдават езиците, а баща й казва, че децата от колежа, които са ходили при него са на много добро ниво. Другият й вариант е езиковата гимназия, но Георги е против, защото дисциплината не била добра, а в колежа е като едно време. Математическата гимназия е срещу входа на къщата ни, но Божка казва, че там и по адресна регистрация и с нашите познанства няма да я приемат. На уроци по математика ходи от 5 клас, а по български от 6.Няма никакви амбиции и хич не е напориста, такава е и Мина.Божидара не спортува.

Люба, абсолютно правилно решение сте взели. Мои приятелки си спряха децата от училище и минаха на индивидуална форма на обучение.Едната си спря и двете деца, но аз си признавам, че това не е за нас.

Ле-ле,Мони абитуриент-Анна, да ги поздравиш всички от мен!

Мария, и аз чакам с нетърпение оценките от класното по бг и математика. Българският определено е по-силния предмет, но чудаса не очаквам.

Духи, браво на Тони.

Доста често минавам покрай къщата на майката на Вера в селото и често мисля за нея. Като "вчера" ми е като дойде в нашия клас, а е било преди 30 и няколко години...
Виж целия пост
# 491
Сисе, няма да го спираме напълно от училище, щото няма какво да го правим....а оставим ли го вкъщи сам, ще си проспи деня и съвсем ще се асоциализира....Аз, пробвах да го обучавам, но уви- понякога само с желание не става. Трябва си и време и умения.
А, за Вера.....и аз си мисля често. надявам се мъжът ѝ и децата ѝ да са се съвзели и да се справят с мъката и липсата. А, всички Вас ще помоля да си правите редовно профилактични прегледи-почти всичко намерено на време  се лекува или поне му се задържа развитието....По- добре си загубете по час-два, вместо месеци в лечение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия