Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на Котки Тема 63

  • 45 628
  • 744
# 735
Много много стискам палци на бебето. Много ми се иска и той да влезе в същата част на статистиката, където е Мърчо. Пък и с това име ... така трябва да стане.
Ще се пробвам да ти подготвя един микс от разни честоти, които аз пусках на Мърчо, за да може утре като си го прибереш да му пускаш.
Само трябва да видя как да запиша от звуковата карта на компа звук.

Фея, ваксина има, въпроса е дали животното е ваксинирано.
Виж целия пост
# 736
Фея, ваксина има, въпроса е дали животното е ваксинирано.
А ветеринарите не препоръчват ли ваксината?
Виж целия пост
# 737
И аз да изохкам. Моята котана имаше кръв в изпражненията. Видях сега, като се прибрах от работа.  Не е яла от сутринта, но пък пие вода и беснее. Ветеринар чак утре следобяд. Ще се побъркам.
Дано всички котета се оправят  Praynig
Виж целия пост
# 738
Ами какво да ти кажа - ако не бяха задължителни ваксините за децата щях да ги прескоча. Сега ги бием, ама с много наум. Малкия ми син след всяка ваксина ми е боледувал и то тежко. В чудо се бях видяла. Естествено никой няма да ти каже, че е от ваксините. От 2м възраст до 1г1м изпи 6-7 АБ (болен на всеки 35-40 дни), като не са давани веднага, а при зор, когато другото лечение не е помагало.

След това почнах с хомеопатия и за още 1г1м го обърнаха като здравословен статус на 180 градуса - само 1 АБ при фебрилен гърч. Сега боледува 2-3 пъти годишно и то леко, а не както преди тежко и дълго.

Няколко примера мога да дам с моите методи (биорезонансна терапия и хомеопатия заедно) как са минали: грип в пика на епидемията ное. 2009 - 2 денонощия, варицела пълен цикъл (от първи пъпки до последни паднали корички) - 5 денонощия. Преди 2 лета ангини на няколко деца (явно от басейна пипнаха нещо, защото единия следобед в него, на другата сутрин всички с болни гърла) - за деня само. Различни пристъпи на ларингит при големия - от нощта 3-4ч до сутринта 8-9 почти преминал. Сега не се сещам за друго, но тези са най-фрапиращите. Случая с Мърчо - също влиза в тази поредица.

Само да кажа: не искам сега да се почне дискусия ЗА и ПРОТИВ ваксините при хората или животните. (Нито някой от вас ще си промени гледната точка, нито пък аз.) Всеки има право на собственото си мнение и убеждения и те са формирани на база личния му опит.
И едните и другите, макар и ваксинирани пак могат да се разболеят. Тогава щяхме да изтървем Мърчо, защото никой нямаше да предположи тази болест, поради това че е ваксиниран, както знам за случаи при хора.

Ако лекарите са си на мястото и диагностицират правилно и лечението е адекватно, при силен организъм на човека или животното нещата могат да се овладеят.
 
Имам горчив опит с "лекари", които 5г не можаха да диагностицират съпруга ми какво му е. Лекуваха го от какво ли не, като всичко се базираше на разчитането на рентгенова снимка от  един некадърен пияница.
Няколко години след това той още работеше там и тогава се срещнахме с управителя на болницата, запознахме го със случая, той видя снимките и всички документи, каза, че е грешка на колегата му и че ще бъде уволнен. Я познайте дали е уволнен или още е там и хората му доверяват живота си ...
Виж целия пост
# 739
Фея, ваксина има, въпроса е дали животното е ваксинирано.
А ветеринарите не препоръчват ли ваксината?
Препоръчват, разбира се, но малко хора ваксинират. Едно, че не могат да си го позволят, друго - че са против ваксините. Аз съм от втория тип, макар че ако моите бяха дворни, щях да пренебрегна принципите си и да ваксинирам.
Виж целия пост
# 740
Две години подред ваксинирахме с "квадрикат"- включва и панлевкопения. Може би затуй ни се размина поне туй чудо.  ooooh! С тези чести посещение при ветеринар да я бяхме лепнали без ваксина. Пък и Грей излизаше на разходка понякога. Има болести, за които предпочитам да вярвам в превенцията.

Много силно се моля за добра развръзка при болните котета!  Hug Praynig Hug

Виж целия пост
# 741
И аз да изохкам. Моята котана имаше кръв в изпражненията. Видях сега, като се прибрах от работа.  Не е яла от сутринта, но пък пие вода и беснее. Ветеринар чак утре следобяд. Ще се побъркам.
Дано всички котета се оправят  Praynig
Бре хора, плашите ме, моето имаше кръв  на два пъти и леко разстройство.Но още като беше на 50 дена и на 2 и половина месеца.И двата пъти му мина за ден, два.Трябва ли  да е толкова страшно?Аз пък му дадох таблетка за глисти тогава, парченце само.
  Да питам за урината им, понеже досега сме ги гледали в пясък и не съм обръщала внимание. Струва ми се много жълта и  плътна доста пъти, така ли трябва да е? Но вода пие, все лиже плочките в банята Mr. Green, от чашката си по-рядко.
Виж целия пост
# 742
Да се включа в тъжната тема още веднъж, преди да е приключила.

Много, много съжалявам за всички претърпени загуби последно време (животинки и хора). За Грей си поревах, но поне си е отишъл обичан. Кикаха, ти и семейството ти сте прекрасни хора, отдавна се каня да ти напиша колко ви възхищавам. Много положителна енергия ви пращам!

Дано всички болни и пострадали сладурковци се възстановят. Мисля си за всеки един от тях  Praynig

Леополд е ваксиниран.

Професорке, изтръпнах направо като прочетох. Милият пух, дано бързичко се оправи и той.

При пътуване, Леополд е бил както при моите родители, така и при свекърите. Първият път го понесе по-тежко (в смисъл, че е бил леко депресиран първите дни), но вече е старо куче и не му пука особено.

На всички красиви и пухкави същества - много намачкване от мен Simple Smile
Виж целия пост
# 743
Спазвам си обещанието.
Ходихме до клиниката, биха дозата на МЪрко- той естествено на умряло от шубе Laughing, но е добре.

Лъки милия само като ме видя и се размърка толкова силно, то ми се гали , опитваше се да ме целуне, то ми държа пръста с лапичка. Направо щеше да ми се пръсне сърцето Cry Cry Cry
Обещах му ,ако утре продължава да се държи така геройски ще си го приберем.
За нещастие падането на Т не означава че оздравява, а че АБ не действа Confused. Но бебето е много държеливо, бори се -не е унил, но според доктора е по-зле.
Разбрахме се да го наблюдава тази нощ и в критичните 2 или 4 часа ако е необходимо да започне лечение с интерферон. С това лечение шансовете са 50/50.
Виж целия пост
# 744
Чета ви, но напоследък ми е тежко да пиша, нямам нищо конкретно полезно с какво да се включа така ли иначе.

Моля, заповядайте в новата тема
Ако има нещо за добавяне на 1ва стр, пишете ЛС.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия