Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хамстери

  • 43 269
  • 308
# 300
Относно бременността на Меги:
Еми не е бременна. Минаха повече от 15 дена от както е при нас и я наблюдавам,но няма бебета. Тайничко се надявах да има бебенца..но няма. Още не намирам колело. Тази седмица ще ходя да търся в центъра.
Виж целия пост
# 301
Честита Нова Година!
Нека бъде жива и здрава, както за домашните любимци, така и за стопаните им.
Момичета, искам да ви споделя, че загубихме нашата МАшинка.
Съвсем в края на миналата година получи масивна инфекция - от къде и как не разбрахме. След два дена инжектиране на антибиотици и никакво подобрение, днес ветеринаря я приспа, за да не се мъчи. Миличката агонизира 2 дена, с нея и аз. Не съм спирала да рева, ужасни празнични дни изкарахме.
Днес се наревах и сега съм малко по-спокойна, че поне вече не се мъчи.
Телцето й е у дома. Искам утре на обяд да я погреба под един трендафилов храст пред входа.
Виж целия пост
# 302
Много тъжно, съжалявам за мушичката.
Дребните гризачи имат  много кратък живот и често обазуват тумори. Най-любимият ми хамстер Малчо живя само 4 месеца, беше уникален. Баща му Пухчо - две и половина години. Много обичам хамстери, но повече няма да си вземам. Срещу нас има една голяма топола; в корените й погребах всичките ми хамстери и мишлета. Наричах я с горчивина погребалната топола.
Виж целия пост
# 303
погребах всичките ми хамстери и мишлета
Благодаря за съчувствието.
Мислих как да направя това. Реших да сложа телцето в картонена кутийка. На каква дълбочина погребахте вашите? Страхувам се уличните кучета и котки да не разринат гробчето.
Виж целия пост
# 304
Аз ги увивах в красиви хартиени салфетки, за да е по-близо до пръстта. Дълбоки дупки направих, с бел.
Виж целия пост
# 305
Здравейте,
имаме от година и половина страхотен ангорски хамстер, любим на всички в къщи. Преди месец му излезе нещо на гръбчето, ветеринар каза , че е брадавица и ако не расте да не се пипа.То обаче расте доста бързо. Някой имал ли е подобен проблем? Съвети за добър специалист в София? Ще съм благодарна за всякакви съвети.
Виж целия пост
# 306
Вземи второ мнение.
Виж целия пост
# 307
Здравейте, търся златисто хамстерче, на няколко месеца по възможност мъжко. Бихте ли ме посветвали от къде мога да купя. За 12 г ми дъщеря е , която от месеци не спира да говори за него и най–накрая ме убеди Simple Smile
Виж целия пост
# 308
от зоо магазин, струва 3-5 лв.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия