Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Чакръкчия Русе

  • 10 838
  • 23
# 15
Наистина Пламен Гочев е най-добрия за Русе и региона лично на мен ми е помогнал много и на когото съм го препоръчала всички са ми благодарни .Дори на един мой познат му бяха казали , че е за операция но го убедих първо да отидем при г-н Гочев и той с няколко сеанса го оправи без да се налага операция на кръста .  Също искам да кажа че при него е с предварително записване на часове понеже доста хора ходят !
Виж целия пост
# 16
Аз водих близък при П. Гочев и не разбрах, та сега да попитам - с какво е толкова добър,  та е най-добър в района. ....

ПП Записването на часове е за авторитет. ...
Виж целия пост
# 17
Какво по точно не си разбрал Ramlim
Виж целия пост
# 18
За мен беше загубено време, за "пациента" - напразни надежди.
Виж целия пост
# 19
Значи аз като медицинско лице мога да ви кажа че не е било загуба на време и празна надежда незнам какъв е бил вашия случай , но има много фактори които също си оказват влияние за състоянието на даден човек.Нима мислите че медиците могат да помогнат на всички , ако е така се лъжете напротив дори те дават много често фалшиви надежди а да не кажа и грешни диагнози което много по лошо за болния .
Виж целия пост
# 20
....Нима мислите че медиците могат да помогнат на всички , ако е така се лъжете напротив дори те дават много често фалшиви надежди а да не кажа и грешни диагнози което много по лошо за болния .
Какво мисля за медиците, не съм споменавал и не е темата тук.  А и е по-добре да не споменавам Simple Smile
 Споделих мнение само за този "лечител". Освен, че си записахме час (странно защо, нямаше тълпи ) и че после той си взе хонорара, почти нищо друго не направи, но пък го направи бързо Simple Smile . Намаза болния със стандартен препарат (от аптеката), каза че мястото ще се затопли и да не се мокри с вода 24ч. На наш въпрос, той отговори че няма нужда да ходим втори път ...... не че бих отишъл де.

 Ако е Ваш близък, съжалявам, но това е моето мнение.
Виж целия пост
# 21
Всеки има право на мнение не ми е близък просто аз съм доволна от този лечител и на когото съм го препоръчала всеки е с добри отзиви . А относно тълпите просто сте извадили късмет .Simple Smile
Виж целия пост
# 22
Пламен е абсолютен алкохолик ,водих майка си при него още като го видяхме миришеше на алкохол! най-добрите са Симеон Вутов от Силистра и Красимир Маринов-йогата-от Русе-телефона на Красимир е 0893362020 всички други са пълни ментета.
Виж целия пост
# 23
най добрите са  Симеон Вутов от Главеница 0888 909 448 и Красимир Йогата от Русе 0893362020 доказани професионалисти с опит и знания в областта на костите. При които от тях да идете ще бъдете оправени. Здравето е преди всичко друго. само че по възрастни от 55 г не приемат, защото костите стават чупливи. Симеон вутов е завършил в русия бил е военен лекар ортопед , а Красимир е завършил в софия .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия