Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ВМ-НВХ рецепти

  • 412 424
  • 442
# 435
Много вкусни и пухкави понички Yum
Промених доста рецептата,но пак се получиха.Реших да си ги хапвам с разбита сметана и малини Yum
Това са моите,нямах форма за поничка/донат и с лъжица ги сипвах.Не сложих ксантан и подсладител/не ги ползвам/.Добавих още 1с.л.хуск и 2с.л.белен коноп.

Това е оригинала.




До сега не бях ползвала хуск.
Има ли вероятност от него да се получи подуване на корема,къркорене,болка и мн газове Confused ?
От както вчера хапнах 5-6 бр от тези понички имам такива оплаквания.Цяла нощ ме боля корема и още продължава,ще пия сега еспумизан,дано премине,че е много неприятно Disappointed
Виж целия пост
# 436
Болките в корема се оказа,че са от една шепа пуканки Blush

Вече 3 пъти правя по тази рецепта нещо като хляб,става за всякакви сандвичи и дълго време си е мекичък/държа го е хладилник/
За закуска го хапвам с любимата лютеница и млечна салата😋
Виж целия пост
# 437
Да,но без ксантан,подсладител и ванилия.При последния нямах бадемово брашно и смлях ленено семе.Стана пак добре.
Обаче мисля при следващите да не слагам набухвателя при забъркването на сухите съставки на котлона,а след това като добавям яйцата.

Едни лесни бонбони от фъстъчено масло и кокосово брашно+подсладител по желание и обляни в разтопен черен шоколад.

https://www.sweetashoney.co/no-bake-peanut-butter-balls-keto-buckeyes-balls/
В тези сложих нарязани на ситно портокалови корички от сладко и за хрупкавост кокосов чипс.
Виж целия пост
# 438

Снощи правих тиквички настъргани на лентички като спагети (така се продават) с гъби, песто, чесън и малко домати от консерва. Накрая добавих и малко настърган кашкавал, станаха невероятно сочни и вкусни и само за 10 минути Simple Smile
Виж целия пост
# 439
Бихте ли споделили изпитани нисковъглехидратни рецепти за мусака с тиквички и винен кебап? Благодаря!
Мусаката с тиквички е много лесна...дейсташ както при обикновената, но вместо картоф, режеш тиквичката на кубчета. И ако я правиш в тава във фурната, не слагаш много вода тъй като в случая няма картоф да поеме от течността, а и самата тиквичка пуска допълнително. Аз си я правя в тенджера ,като манджа...задушавам лук, скилидка чесън, морков, добавям кайма и я намачквам, докато стане на "трохи". добавям тиквичката, съвсем малко вода, подправки-сол, черен пипер, мащерка и оставям до готовност на заленчука...двадесе минути мисля, че са достатъчни. Накрая може да се поръси с пресен копър.

Винения кебап, също си го готвиш традиционно:
Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко.

Долива се виното, а след малко ястието се залива с вода и доматено пюре.

Подправя се с сол, дафиновите листа и зърната черен пипер. Оставете месото да се задушава, докато сосът се редуцира на половина.

При поднасянето може да добавиш пюре от коеноплодни или карфиол, ако обичате.
Виж целия пост
# 440
https://albisrecipebook.blogspot.com/2019/09/blog-post_22.html
Добявам, че я правя на тиган и то за кратко. Така тиквичките остават леко хрупкави, а не скашкани.
Ще пробвам и варианта със сметана.
Виж целия пост
# 441
Благодаря ви много за вкусните рецепти! Изглеждат и лесни Simple Smile Ще пробвам тези дни, много обичам тиквички! Като ми остане повече време мисля да пробвам и тази, със заливка https://www.youtube.com/watch?v=KInlIU7Vwuc
Виж целия пост
# 442
Бихте ли споделили изпитани нисковъглехидратни рецепти за мусака с тиквички и винен кебап? Благодаря!
Мусаката с тиквички е много лесна...дейсташ както при обикновената, но вместо картоф, режеш тиквичката на кубчета. И ако я правиш в тава във фурната, не слагаш много вода тъй като в случая няма картоф да поеме от течността, а и самата тиквичка пуска допълнително. Аз си я правя в тенджера ,като манджа...задушавам лук, скилидка чесън, морков, добавям кайма и я намачквам, докато стане на "трохи". добавям тиквичката, съвсем малко вода, подправки-сол, черен пипер, мащерка и оставям до готовност на заленчука...двадесе минути мисля, че са достатъчни. Накрая може да се поръси с пресен копър.


Мусаката я правя като заместя картофите с тиквички. Същата последователност-лук запържен в зехтин , после слагам каймата, тиквичките, червен пипер и домат, оставям малко да поври и местя във фурната да се позапече. Накрая правя заливка от 2 яйца, кофичка кис. мляко и настърган кашкавал.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия