Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Училище в Банкя???

  • 7 416
  • 18
# 15
Аз, като майка с двегодишен опит в това училище, съм доволна. Със сигурност е по-добро от някои квартални училища в София, дори само заради това, че всички се знаем, децата учат само първа смяна и пъстротата им е факт. До четвърти клас е важен учителят, а училището има значение до толкова, до колкото е важна базата (тук тя определено е в пъти по-добра от много т.нар. елитни училища) и политиката, водена от ръководството ( тук има какво да се желае, но май навсякъде е така). Успех на вас и на детето и дано имате късмет!
Виж целия пост
# 16
Да повдигна малко темата... Някой да каже нещо за 78-мо ОУ "Хр. Смирненски" в Банкя?

Чудесна база. Няколко добри начални учителки. Ужасна директорка.


Защо ужасна директорка? Какво се случва?
Виж целия пост
# 17
Абсолютно неадекватен мениджмънт се случва. Взима необосновани решения, които са в ущърб на децата. В 3-годишния ни опит с нея имам много примери, но този, който обърна колата беше, че след 3ти клас предаде децата на предметници, а класната ни я взе и я даде на първи клас с цел да привлече деца, тъй като класната ни беше отличен педагог. Децата бяха страшно разстроени. Просто я използва като примамка, а децата влязоха година по-рано с учители по различни предмети. Издава неадекватни заповеди - например от стол можеш да се освободиш само с медицинска бележка за алергия. Направиха прекрасен ремонт на басейна, но заплата за треньорката по плуване беше предвидила само за първия срок. Всички тези неща се отразяват директно върху децата. Базата на училището е невероятна и страшно много ме е яд, че училището е на това ниво. Ние решихме проблема кардинално като се върнахме да живеем в София и училището беше едно от големите пера в това решение. Преместихме се преди 2 години, не знам дали нещо не се е променило междувременно.
Виж целия пост
# 18
Здравейте, вдигам темата с надежда за получаване на информация относно актуалното състояние на 78 СУ "Христо Смирненски".
Изучаваме възможностите за живот в Банкя, а училището играе голяма роля за това решение.
Може ли някой да каже, колко са горе долу децата учещи в училището, след 7 клас остават ли деца, които да учат в Банкя, приема лесен ли е, както и информация за ръководството и базата.
На външен вид всичко изглежда мн добре, но така ли е всъщност?

Благодаря за всяко мнение, каквото и да е относно живот в Банкя Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия