Как се прави сурова туршия?

  • 53 134
  • 18
# 15
Най-хубавата туршия, която някога съм ял, е била с шира (сокът от стъпкано грозде), но не става дума за туршия от грозде. Simple Smile За съжаление майка ми и баба ми ги няма вече на този свят и няма как да ги питам, а гугъл не дава никакви резултати. Ако някой знае рецепта за туршия с шира, моля да сподели. Simple Smile bowuu chef
Виж целия пост
# 16
Хубава тема!  bouquet
Много обичам туршия, особено суровата туршия я обожавам, но е много солена и това е причината да не я приготвям и да не я консумирам.
Виж целия пост
# 17
за втори път слагам корнишони в сол и вода и стават меки. на вкус са супер, точно като от бидон, но са меки.  newsm78

не претаквам, но ги държа и в хладиника (10-15 дена) newsm78

искам хрупкави, как да ги направя? Thinking
Виж целия пост
# 18
Привет, аз не правя туршия и нямам опит. Една жена, от която редовно купувам зеленчуци ми сподели нейната рецепта, без да я питам, така че я поствам тук, дано на някого е полезна. А тя е: три равни части вода, оцет и сол.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия