Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

БЯЛ СПИСЪК на лекарите - гр. София

  • 710 091
  • 1 013
# 1 005
Добър ендокринолог - аз съм доволна от
 д-р Красимира Димитрова, работи в Софиямед и Санус2000. За нея освен терапията е важна и диетата, още при диагностицирането на Хашимото при мен ми даде адекватни съвети.  Simple Smile желая ви успех!
Виж целия пост
# 1 006
Само добри думи мога да кажа за д-р Ана Петрова - невролог. Изслушва, внимателна, търси къде е проблема и предписва адекватно лечение.
Виж целия пост
# 1 007
Имате ли отзиви за ендокринолог Наташа Станкова?
Виж целия пост
# 1 008
Здравейте, аз искам да добавя д-р Анита Гановска - акушер - гинеколог, работи във ВМА, както и в Люлин Мед, работи със здравна каса и на двете места. Ходих при нея на профилактични прегледи от доста години и след това проследи и бременността ми, която през цялото време беше с контракции, но родих на термин здраво детенце. Изключително мила и отзивчива. Обяснява добре и разбираемо, особено ако има проблем. Можех да й звъня по всяко време, като ако беше в операция или не можеше да говори, винаги връщаше обаждане след това. Говорили сме дори в неделя. Сестрата във ВМА в началото може да изглежда малко студена, но при многократно ходене, както е с бременността, си проличава, че и тя е мил човек.
Виж целия пост
# 1 009
Някой знае ли в момента къде работи доц. Чакъров /невролог/? Преди беше в Доверие, но сега май не е там..
Виж целия пост
# 1 010
https://rilski.com/2019/10/14/probiv-v-nevrohirurgiata-nov-endos … N_Z_VuJ4sthGxQSY0
   Здравейте. Моля за мнение, относно новия ендоскопски метод за лечение на Базедова болест и лекарите - неврохирурзи в "Иван Рилски", които го прилагат. Не съм от София, а ми е нужна спешна информация. Благодаря.
Виж целия пост
# 1 011
Моите уважения,момичета,но темата много се разводнява!
Доколкото знам, тук се изразяват положителни отзиви от лекари,а не се задават въпроси кой къде работи или имате ли мнения за еди кой си.
Идеята е,когато ни трябва информация,тя да бъде систематизирана и подредена.
Нищо лично.
Виж целия пост
# 1 012
Проф. Боряна Делийска -нефролог в ИСУЛ, много внимателна и умна жена. Обяснява, разсъждава, разпитва.. много съм доволна.
Виж целия пост
# 1 013
Моля Ви за съвет, спешно търся добър невролог за гр. София платено или зк, без значение , става въпроса за исхемична промени от високо кръвно и много шипове.
Много благодаря.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия