Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЮЛИ 2007!

  • 43 485
  • 732

Нека  донесе много здраве, щастие , късмет и любов на нас и всички около нас!!!
Виж целия пост
# 1
  bouquet
Вико каза да я изпишем и я изписахме!
Ако спретнем и една среща ще е добре,други години в студените месеци вече две сме направили тази какво става,наситихме се ли що.....
Виж целия пост
# 2
По темата - сестра ми  беше много злояда докъм трети клас. По едно време помня, че ядеше само филии с майонеза. Съботите и неделите на обяд неизменно имаше скандали, защото я караха да яде супи, а тя не искаше. Още пазя едно писмо с разкривени букви: "Утре ще отида на училище и никой повече няма да ме види", написано след поредния такъв случай. И нея я водиха по лекари, витамини й изписваха и т.н., но явно просто трябва да се израсте. Сега си е нормален човек, е, не яде месо  Laughing).

Мисля, че ви бях писала, но кумовете ни имат двама сина - на 7 и 4 години, големият много злояд и придричив, малкият яде постоянно и всичко, което е пред очите му. Лятото им правиха изследвания и лекарят беше много учуден как е възможно две деца, пък било то и братя, да имат толкова еднакви показатели.

Аз бях нещо депресирана преди празниците и много ми се искаше да се видим на среща, ама като не стана... Ето - Веси я изтървахме. Аз съм много за, само да не е тая седмица, че от тази вечер до неделя съм сама с детето.
Виж целия пост
# 3
И аз бях злояда,личи ми нали?
Обаче баба,шоколад едно парче и една лъжица супа.Е ефекта е страхотен сега.Децата са като котките ядът колкото им е нужно а не като нас големите-прасета и кокошки всичко и по много. Sick
Виж целия пост
# 4
Мдааа май всички са ни гонили с лъжицата  Joy
Виж целия пост
# 5
Мен не , защото аз никога нищо не съм отказвала, не отказвам и днес  Joy
Виж целия пост
# 6
Бях с децата на зъболекар и Никола е направил плопид,беше страшна глетка,мятане,лиги,сополи,аз зъболекарката и другата трите неможем да го удържим,едва му сложи лекарство,а сега ще ходим поне 4-5 пъти,изтощена съм.
Аз съм за среща,ако мислите че можем да се организираме.
Виж целия пост
# 7
Янче, много неприятно. И аз трябва да я водя И на зъболекар, защото лятото извенъж направи 3 кариеса и докторката каза, че последните изисквания са при такива проблеми на 3 месеца да се водят на профилактичен. Ама нещо все се разминаваме с нея  Embarassed. На И приятелката в дг вече смени 2 зъбчета и на С в трета група смени първото, но лятото. При вас как е?
Янче, да не би за това да е отказвал Н да яде сега, заради зъба, че го е болял? А пие ли сокове, мляко поне?
Виж целия пост
# 8
Той пие много неща,но ние му даваме само айрян и вода.Сока го спряхме от вече година защото пиеше само купешки.Някой път студен чай,но рядко.Да може  и заради това да е отказвал,но аз съм забелязала че ако се застои в къщи и става най-зле положението,затова всеки ден гледам да го разхождам,от разходките малко от малко огладнява.В градината яде само хляб,ябълка и обикн. бисквити.
Аз с кака му от как стана на 4 год. съм тръгнала по зъболекъри и покрай нея му правих и профилактични прегледи,беше добре до септември.Септември лекарката ми каза,че тръгва кариес,да го заведа до месец,но понеже нямаше никакви индикации за нищо задържах,докато преди два дни ми каза че го наболява и така вече неможе да се отлага.Нито аз нито баща му сме били или сме злояди,но мойте и майка и татко са и то досега.
Виж целия пост
# 9
Иве това съм го запомнила като правило две масла ,две седмици доколкото си спомням това е с цел да се избегнат възможности за алергии.Етеричните масла като всяко лекарство трябва да е в премерени дози за да е ефикасно.
Виж целия пост
# 10
Скорошните бременни/млади майки  Mr. Green - водили ли сте на ФМ прегледа голямото детенце? Моят преглед при мойта си лекарка за началото на този месец се отложи и сега следващият ми е чак ФМ, която е на 22 януари. Обещала съм на К. да я вземем следващия път с нас да види бебето и се чудя дали ще е удобно да я взема там, да не направят нещо проблем.
Виж целия пост
# 11
Аз водих Вероника, беше много развълнувана. Но тя си беше кротичка, виж сега ако съм, Вико не бих го завела ако баща му не е с нас  Rolling Eyes
Той вчера нарисувал на терасата с тебешир едно огромно цветно човече и каза,че съм аз, с блуза и дебел корем , защото съм бременна  Joy   преди ми рисуваше големи уши, а сега шкембе  hahaha

Като заговорихте за зъби, и ние скоро ще ги водим на профилактичен, Вико чата пат се оплаква,че го боли отзад , но си мисля,че може да е от растеж на нови зъби  Rolling Eyes поне се надявам да е това, а не някой кариес или пулпит.
Кака му досега не е имала нищичко по зъбите, надявам се да е все така. При нея кофтито е,че от особеност но слюнката й се образуват налепи по зъбите и пада голямо търкане .
Виж целия пост
# 12
Кирова моето не е етерично

питам защото го мажа повече от две седмици,само вечер
Виж целия пост
# 13
Аз не го заведох , искаше ми се , но не беше в удобно време и по-добре , че стана така , защото не бях много доволна как мина прегледа , лекаря ни претупа малко и му бяхме досадни.
Чудила съм се дали да не го взема на редовна консултация , но пък там не би разбрал какво точно се вижда , така че се задоволи със снимки и клипчета.Даже още иска да му ги пускам от време на време.
Тедо направи 3 кариеса наведнъж.Лятото имаше само един зъб за оправяне , ноември бяха станали 4 , щото първия го дооправяхме.Сега със зъболекаря са приятели , но го води баба му , тя успява да го излъже да стои мирен и с отворена уста.
Виж целия пост
# 14
О,как ми се иска да имах една баба така да поема децата,кога на лекар,кога с ученето.Обаче найсе,майка ми все е уморена и дори като дойде стои с палтото и обувките до вратата и пуши,ей тва е,пази ги не ги гледа,не съм очаквала такова нещо,но факт.Само аз давам на децата някакво внимание,те и затова искат само с мене и само мене знаят.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия