Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Разваляне на Магии

  • 328 753
  • 994

Анкета

Кой от долоизброените се занимава с разваляне на негативни влияния (магии)?

Опции:

* Може да изберете максимум 71 опции.

# 825
Аз мисля,че всеки има право да изрази мнението си. И както Вие,  TruthSeeker изразявате своето, така и аз изразявам моето. Аз знам едно, Вие знаете друго. И всеки има право да вярва на когото и в каквото сам прецени.

Напълно съм съгласен, че всеки има право да изразява мнението си и да вярва на каквото иска, но тази вяра трябва да се уповава на нещо и на мен ми е любопитно при вас, на какво се дължи тази вяра, че има значение кой е направил магията и каква точно е тя? Защото и в момента има движение от хора, които пропагандират, че земята е плоска и се опитват да наложат тази огромна заблуда на останалите хора. Те даже са си намерили някакви научни доказателства за това, но истината е,че това е една огромна заблуда, която се доказва на практика чрез мореплаването, защото във водата не може да видиш  на хоризонта рибарска лодка  на повече от 18 морски мили именно заради кръглата форма на земята. И така тези хора смятат, че те са открили истината а това всъщност е абсолютна заблуда. Та в много от нашите възгледи ние може да се заблуждаваме и това е наше право. Просто ми е любопитно дали има някаква логика в това обяснение, че турско-арабска магия може да бъде развалена само от мюсюлманин. За мен това е крайно несериозно вярване и аз не намирам никаква логика в него и затова аз вярвам че това е заблуждение. Не искам нито да обиждам нито да критикувам никого, просто изразявам мнението си.
Освен това човека, който ме учи на тези неща ми обясни подробно, че метода и действието на всички външни енергийни влияния е един и същ. Това е небалансирана енергия на движението, която насилствено започва да променя живота на хората и тяхното здравословно, емоционално и въобще цялостно здравословно състояние. Не  само, че ми го обясни а ми го е показвал на практика многократно, като е помагал на много пъти на българи с турско-арабски и други магии, които ходеха при него на остров Бали. И освен това миналата година имах случай на близка приятелка на баща ми, която имаше уникален здравословен проблем. Имаше много силни и остри болки в очите и така един ден това и се случва при очния лекар и той констатира, че в окото и се появяват дупки под формата на рани поради които тя чувства силна и рязка болка като прорез, които много скоро след това се затварят, защото окото регенерира. Естествено докторите даже събират консорциум от 9 лекари супер специалисти от цял свят и всички от тях твърдят, че в досегашната си практика не са имали подобен случай и не знаят, каква е причината и какво може да поражда тези рани. Те категорично нямат обяснение. Известно време след това по стечение на обстоятелствата моя Учител от Бали беше в България и тази приятелка направи един мил жест и ни помогна на нас и още няколко човека да посетим място в България, за което просто нямаше Места и тя уреди всичко. Тогава тя се запозна с него. Когато той си тръгваше за Бали тя помоли да го попитам дали може да и помогне. Тогава той ми каза да не им казвам на нея, но тя имаше вуду магия и точно поради това се получаваха тези дупки в окото и каза, че аз мога да и помогна, но той изяви желание да и помогне лично в знак на благодарност за нейния жест, когато се прибере в Бали. И така след като се прибра той и помогна от разстояние и след като направи каквото трябваше, аз след няколко дни я попитах " как ти е окото? " и тя отговори " ами то вече ми мина и от няколко дни не ме боли вече". Това е моето доказателство, което съм видял на практика за това, че няма значение каква е магията и кой я е направил!  Важното е човека, който ще я неутрализира да познава енергията и да знае какво прави. Аз живях на остров Бали почти 2 години за да се науча, как да помагам на хората за разрешаване и неутрализиране на енергийни проблеми и здравословни също и съм далеч от мисълта, че мога да помогна на всеки, но ако не опитаме, как може да проверим дали може да се помогне или не може. Ако някой смята, че не може да му помогна без да е  опитал, това означава че той заблуждава себе си, защото няма никаква опитност и информационна база за подобно твърдение и подобна вяра. В такъв случай човека твърди, че търси помощ, но действията и намеренията му показват, че той иска да страда. Причините за това може да са много,но това не е важно. Всеки е свободен да прави каквото иска в живота, но ако човека не знае, какво иска е изключително трудно да го открие.
Виж целия пост
# 826
Здравете ! Братя и сестри,какво бих искал да ви кажа по темата за магиите и как се развалят те? Много е важно да знаете,че на 90% от всички българи ходят при магьосници и ходжи да им развалят магиите. На практика главната причина за това е невежеството в съвременното общество и бездуховността. Има много българи, които са православно кръстени и наричайки себе си християни,които на практика живеят като езичници и вярват на езически ритуали и неправославни религии. Правилото в духовният свят е това,че дявол ,дявола не гони. Магията е напакостяване на нечисти духове т.е. бесове,демони,които се изпращат от магьосник-заклинател,който може да е от християнски произход,ходжа или какъвто и да е друг по произход. Божията благодат,която има силата и властта да изгонва тези нечисти духове е дадена в най-голяма сила на земята в Православната Църква. Така,че на свещениците и йеромонасите Бог е дал власт в име Иисус Христово да връзват и развързват. В православната Църква има така наречените Киприянови молитви и още някои други,които се четат от определени духовни лица за изгонване на такива духове и освобождаване от магия. Като също много важно е в дома в който живеят потърпевшите да се освети,ако не е осветен и да се прави периодически водосвет. Потърпевшите трябва да постят всяка сряда и петък и на всички пости,да ходят редовно на Света литургия и да се изповядват и причастяват. Не бива да се вярва и ходи при никакъв гадател,екстрасенс или ходжа за леене на куршум при уплаха,за разваляне на магии при заболявания и т.н. В Църквата има молитви за всички тези неща.Има само още една особеност,че не всеки духовник и особено младите не им се дава благословия да четат тези молитви,защото след това нечистите духове започват да им отмъщават. Тези молитви се четат от по-зрели и напреднали във вярата духовни лица. Държа да ви кажа също ,че и Ванга също е от числото на вещиците,която е била прелъстена от нечистите духове и им е служила.зная,че веднага ще срещна отпор от много нейни почитатели тук,но това е естествено,поради невежеството и бездуховността на съвременният българин. В църквата има доста литература от Свети Отци учители на Православната вяра по темата с магиите и предсказвачите. Ходенето при такива е голям грях,който трябва да бъде изповядан пред свещеник и никога повече човек да не се обръща към такива та, ако ще и звезди от небето да свалят. Не ходете при такива и не давайте на вашите близки и познати да ходят,обикновено те са изкусни лъжци,като подправят лъжите си с истина,за да ви хванат в мрежите си. Има неща които действително ще ви кажат,но само от миналото,за в бъдещето нямат власт да ги знаят,има неща които могат да бъдат и пренасочени ,като пакост за да им се повярва и бъдат убедителни в уж развалената магия,която в същност продължава да действа ,но вече на друга основа.
Виж целия пост
# 827
Здравете ! Братя и сестри,какво бих искал да ви кажа по темата за магиите и как се развалят те? Много е важно да знаете,че на 90% от всички българи ходят при магьосници и ходжи да им развалят магиите. На практика главната причина за това е невежеството в съвременното общество и бездуховността. Има много българи, които са православно кръстени и наричайки себе си християни,които на практика живеят като езичници и вярват на езически ритуали и неправославни религии. Правилото в духовният свят е това,че дявол ,дявола не гони. Магията е напакостяване на нечисти духове т.е. бесове,демони,които се изпращат от магьосник-заклинател,който може да е от християнски произход,ходжа или какъвто и да е друг по произход. Божията благодат,която има силата и властта да изгонва тези нечисти духове е дадена в най-голяма сила на земята в Православната Църква. Така,че на свещениците и йеромонасите Бог е дал власт в име Иисус Христово да връзват и развързват. В православната Църква има така наречените Киприянови молитви и още някои други,които се четат от определени духовни лица за изгонване на такива духове и освобождаване от магия. Като също много важно е в дома в който живеят потърпевшите да се освети,ако не е осветен и да се прави периодически водосвет. Потърпевшите трябва да постят всяка сряда и петък и на всички пости,да ходят редовно на Света литургия и да се изповядват и причастяват. Не бива да се вярва и ходи при никакъв гадател,екстрасенс или ходжа за леене на куршум при уплаха,за разваляне на магии при заболявания и т.н. В Църквата има молитви за всички тези неща.Има само още една особеност,че не всеки духовник и особено младите не им се дава благословия да четат тези молитви,защото след това нечистите духове започват да им отмъщават. Тези молитви се четат от по-зрели и напреднали във вярата духовни лица. Държа да ви кажа също ,че и Ванга също е от числото на вещиците,която е била прелъстена от нечистите духове и им е служила.зная,че веднага ще срещна отпор от много нейни почитатели тук,но това е естествено,поради невежеството и бездуховността на съвременният българин. В църквата има доста литература от Свети Отци учители на Православната вяра по темата с магиите и предсказвачите. Ходенето при такива е голям грях,който трябва да бъде изповядан пред свещеник и никога повече човек да не се обръща към такива та, ако ще и звезди от небето да свалят. Не ходете при такива и не давайте на вашите близки и познати да ходят,обикновено те са изкусни лъжци,като подправят лъжите си с истина,за да ви хванат в мрежите си. Има неща които действително ще ви кажат,но само от миналото,за в бъдещето нямат власт да ги знаят,има неща които могат да бъдат и пренасочени ,като пакост за да им се повярва и бъдат убедителни в уж развалената магия,която в същност продължава да действа ,но вече на друга основа.

Много се извинявам, но ще трябва да кажа, че 97.5% от нещата, които сте написал са абсолютно неверни, суеверия и религиозни заблуди!!!!  Аз лично съм бил свидетел на това, как четене на кипрянови молитви не помага и проблема си остава и даже понякога се задълбочава!!!  После тези глупости за греховете! Това само духовно сляп и религиозен човек може да обяснява на хората подобни небивалици!  Ванга била обзети от зли духове!!! Ванга е помогнала на повече хора, отколкото цялата православна църква заедно с всичките си служители и аз познавам лично хора, на който е помогнала. Не веднъж съм бил при ясновидци, които са ми познавали и минало и бъдеще, даже в единия случай нещото, което бе предречено се сбъдна 10 години след прогнозата. Имал съм и случаи да се сбъднат нещата след 3-4 месеца и то конкретна информация, така че вашите твърдения за мен не струват и това са много големи заблуди, горе-долу от типа на тези, Че земята е плоска и видиш ли дай да помогнем на хората да разберат "истината". Както поговорката гласи - "исках да ти изпиша вежди, пък взех,  че ти извадих очите". Религиозно слепите хора в 99.9% от случаите вредят, нищо, че казват, че искат да помогнат. И искам да попитам, щом в Библията пиша, че има пророци, как може да ми обясниш, че Ванга не е пророк пратен от Бога, при положение, че е помагала на хора от целия свят!!!!  И е световно известна с това, че е сляпа а в същото време вижда и вика хората по име без да ги познава и вижда? От кого и е дадена тази власт? Само Бог може да дава подобна власт и затова Ванга е известна с това, че е помагала на много хора в безизходни ситуации. А това, че не изнася на църквата и на религията е съвсем различен въпрос. В защита на моята теза ще кажа, че след разсекретяване на досиетата се оказва, че огромна част от служителите на бившата ДС са станали свещеници, попове и църковни служители. После скандалите с имотите, автомобилите и другите видове измами. После скандалите с хомосексуалните наклонности на не малка част от свещениците, които бяха доказани от господари на ефира и после вие обяснявате на хората дс ходят в православната църква да им се помага и да се развалят магии. Я се замислите за плодовете на тази според горе изброените дали са хубави и после пращайте хората за помощ там. А това, че Христос е изгонил търговците от храма а в днешно време първото нещо с което се сблъсква вярващия е търговия във всяка една форма и ценоразпис за всяка услуга. Религията и вярата са две абсолютно противоположни полюса а все пак православието е религия.
Виж целия пост
# 828
 Здравейте, от 9 месеца съм много зле. Страдам от натрапчиви мисли. Не мога да се задържа на работа. Не мога да си намеря момиче, защото блокирам непрекъснато. Дори няма да успея да завърша следването си тази година. Моля ако може да ми препоръчате добър маг от София. Мисля че ми е направена черна магия. Ходих по психятри, психолози никакъв ефект. Дори мислех да посегна на живота си, защото това не се издържа. Та моля ако някой може да ме насочи ще съм ви много благодарен.
Виж целия пост
# 829
Има едно момче - Теодор в гр. Нови Искър. Помага страшно много! Изключително добър човек, приема вторник и петък между 12 и 17 ч. Идете и попитайте в кв. Курило. Ще ви насочат.
Виж целия пост
# 830
Здравейте ,някой да е чувал за ходжа Севгин от село Церовище Шуменско ,развалял намеси

Може ли малко повече информация за този ходжа?
Благодаря!
Аз бях при него февруари месец. Бае ми половин час. Първо ме накара да си пъхна блузата в панталона и да си затворя лицето с един лист хартия... През това време обикаляше около мен и баеше. След което нещата тотално се влошиха. Не ходете мой съвет
Виж целия пост
# 831
Здравейте !

Някой знае ли дали е жив ходжата от езерово варненско ? ходил ли е при него ?
Виж целия пост
# 832
За съжаление наистина сестра Ви има негатив,може да го наречете и магия.Има нужда от изчистване и отключване на късмета.И аз бях като нея сега след изчистването съм коренно различен човек и във всичко ми върви.Живота ми е красив и смислен.Но за помощ трябва наистина грамотен човек.
Дайте го тоя човек, който Вас ви е изчистил!
Виж целия пост
# 833
Има едно момче - Теодор в гр. Нови Искър. Помага страшно много! Изключително добър човек, приема вторник и петък между 12 и 17 ч. Идете и попитайте в кв. Курило. Ще ви насочат.

Здравейте. А това момче дали разваля тежки магии, и подобни неща???
Виж целия пост
# 834
Има ли такса?
Виж целия пост
# 835
Това което разбрах вчера е че всички ходжи правят магия върху другите магии не ги развалят оставям ви инфо от този човек.Мен този вариант не ме устройва затова търся пак.Само по тел. каза всичко какво е как е що е няма определена такса.
.https://www.youtube.com/watch?v=-QAqCLszwlU&t=15s

https://www.youtube.com/watch?v=eZYcb2PKQak
Виж целия пост
# 836
Някакъв телефон на въпросният човек или начин за контакт ?
Виж целия пост
# 837
Е нали пише телефона отдолу 0888788512 Laughing
Виж целия пост
# 838
Що не казахте, че е Ангел от Дианабат ? Аз мисля някой друг.
Виж целия пост
# 839
Дианабат в София ли е?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия