Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

как се пуска тема?

  • 8 293
  • 25
# 15
Благодаря Grinning
Виж целия пост
# 16
Здравейте!Имам създадена тема която достигна 51 страници вече.Мисля че е време да я удължа тоест да направя нова но незнам как.Търсих ,търсих и нищо не намерих.Моля помагайте за да не ни заключат темата.
Виж целия пост
# 17
Прочете обясненията на предишната страница и формулирайте по-точно въпроса си - за какво точно имате нужда от помощ. Ако желаете, пишете ми на лично съобщение.
Виж целия пост
# 18
И аз не мога да пускам теми, само да отговарям. Наложи ми се да направя нов профил, тъй като съм загубила информацията за стария, това ли е проблема, че съм нов потребител? Worried
Виж целия пост
# 19
В кой подфорум не можете да пуснете нова тема?
Има ограничения, свързани с броя постове, но само в някои от подфорумите за обяви, никъде -  с дата на регистрация на профила.
Виж целия пост
# 20
Изобщо не мога да се ориентирам как да пусна.
Виж целия пост
# 21
Първо прегледайте дали вече няма съществуваща тема по въпроса, който Ви интересува. В случай, че има - задайте въпроса си в нея. Ако няма:

Скрит текст:

Бутонът за нова тема във всеки подфорум е на едно и също място.
Избирате подходящия подфорум за темата си, кликвате върху бутона за нова тема, избирате адекватно заглавие, оформяте съдържанието и натискате бутон "Публикувай".
Виж целия пост
# 22
Здравейте! Новичка съм и искам да питам как се задава въпрос все едно като главна тема, на която отговорите или мненията да са повече от едно?
Благодаря! Simple Smile
Виж целия пост
# 23
Бихте ли написали въпроса си по-ясно? Може и с линк към конкретна тема.
Виж целия пост
# 24
Здравеите!
Търся рецепти за готвене в мултикукар
Благодаря предварително


Виж целия пост
# 25
В подфорум "Кулинария" можете да намерите следните теми: Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 5 и Кукър: рецепти и програми - Тема 2, а също и много други, които биха били интересни за Вас.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия