Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

126 ОУ "Петко Ю. Тодоров"

  • 15 500
  • 38
# 30
Аз също имам мнение за 126 ОУ. Единственото предимство за мен беше, че е близо до квартала, в който живея. От миналата учебна година най-после директорът направи едносменен режим на обучение. Преди 10 паралелки на кръст учеха 1 и 2 смяна. Да се чудиш толкова голяма сграда,а не се използва рационално. Този директор е от близо 20 години. Назначил е жена си и тъща си на работа в училището. Изгони преди 2 години едната госпожа по ИИ, защото била навършила възраст за пенсия, забележете 2 месеца преди края на учебната година и хоп-познайте кого назначи без конкурс или такъв с ясен победител. За мен това училище става само до 5 клас. От 1 до 4 клас бива, на който му е близо. Но от 5 до 7 клас е пълна трагедия. То са нервни учителки по основни предмети като БЕЛ и математика, то е крещене по учениците, обиди, лъжи, необясняване на основни неща и т.н. Съвети от рода: Ама защо си давате парите за частни школи? Аз им преподавам това, което ги учат и в школите. Нищо ново няма да научат там. Въобще самочувствие до небето и непоискани съвети колкото искаш. Може би тези госпожи самите дават частни уроци, но казва ли ти някой и смееш ли да попиташ. Друго, което ме дразнеше, е постоянно искане за дарения за училището, като минимума е 20 лева, а максимума...? От тези пари се купуват консумативи като маркери за белите дъски, хартия за принтерите и т.н. Аз течен сапун в тоалетните за толкова години не видях, топла вода също, а хигиената е  Sick. В малкият корпус доскоро плочките щяха да паднат, ако някое дете се облегне в тоалетната. Добре, че поне направиха ремонт там. Това е, който иска може и на място да прецени.
Виж целия пост
# 31
Здравейте мами!Много ще се радвам ако успея да помогна при вземането на толкова важно решениие къде да учат нашите малки съкровища.Моята дъщеря беше в 126 у-ще в първи клас.Наложи се  да се преместим и я записах там в средата на първият срок,защото е много близо до жилището ни.ОГРОМНА ГРЕШКА!!!УЖАС,УЖАС,УЖАС!!!Не записвайте децата си там освен ако нямате АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ избор.Обучението е под всякаква критика.Дисциплината-пълна трагедия.Децата се биеха по време на час и имаше случай да викат родител от работа за да си вземе детето с разбита глава.За занималнята нямам думи-учителката беше пенсионерка,която пропускаше редовният прием на транквиланти и успокоителни и биеше,скубеше и псуваше децата.За почти цяла учебна година точно два пъти дъщеря ми се прибра с написани домашни от занималнята.В краят на учебната година се оказа,че всъщност едва са преполовили учебниците и доста от учебният материал изобщо не беше взет.Слава богу малката изкара предучилищна в 49 ОУ и знаеше да пише и чете,както и цифрите.Но дечица,които се учеха от А-Б в първи клас на края на учебната година не познаваха азбуката.Още много мога да пиша за потресаващото обучение и възпитание на децата,но мисля,че в общи линии стана ясно основното.Сега дъщеря ми е в друго училище-преместих я още във втори клас,но и костваше ужасно много усилия и стрес за да навакса пропуснатото и паралелно да изучава новият материал.Пожелавам успех на всички родители в търсенето на най-доброто от родното образование и ПРОУЧВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО преди да вземете крайното решение,защото от нашите грешки страдат децата ни.
Виж целия пост
# 32
Здравейте! Ще съм благодарна, ако някой сподели отзиви за предучилищната подготовка за 2016/2017г. в126 СОУ.

Нормално ли протича процеса на обучение, учителите внимателно ли се отнасят към децата? Има ли проблеми, като сбивания и безконтролност?
Виж целия пост
# 33
Няма нови включвания по темата,а времето минава и все повече се притеснявам за този първи клас. Училищата в района не са много тачени. Изключение прави 73то,но наплива за там е голям. Има ли ориентирали се вече ?
Виж целия пост
# 34
Момичета, това, което пише anitodorova.1980 е вярно не на 100%, а на 200%. Казвам го от личен опит. Ако трябва да пиша коментари - те ще бъдат абсолютно същите Peace За квартала бих заложила единствено на 104 ОУ, но и там бих проучила кои преподаватели ще водят паралелките. Peace
Виж целия пост
# 35
И аз искам датето ми да учи в 104 ОУ,а не в 126 ОУ,но не виждам възможност как да стане.
Нашият блок е в микрорайона на 126 ОУ и сме извън този на 104 ОУ.От тази учебна година в 104 ОУ няма да има предучилищна група,защото по техни думи нямали база,където да се  провежда Rolling Eyes,и така няма как да взема и допълнителни 20 точки за това училище.
Ако някои ми даде съвет как да си запиша детето в 104,а не в 126 ОУ ще му бъда благодарна! Wink
Виж целия пост
# 36
Защо предпочитате 104 пред 126? И двете са квартални училища.
Виж целия пост
# 37
Защото имам познати,които деца учат в 104 ОУ и са много доволни от начина на обучение,има  охранителни камери,саматат база е много по-добра,а и тук във форума повечето мнения са добри за училището.
В 126 ОУ на пръв поглед, това което не ми харесва е, че през двора минава всеки  напряко м/у двете улици,а за обученито някои са доволни родители,други не,явно зависи при кой учител ще се падне детето.
Виж целия пост
# 38
Повдигам темата за 126-то. Някой има ли пресни впечатления от там?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия