Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за школа "Междучасие"

  • 114 173
  • 575
# 570
Здравейте,интересува ме някой да има впечатление от М.Донкова - МАТ. за 7 ми клас.Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 571
Уникален човек и преподавател от СМГ, грабва веднага вниманието на децата и ги въвлича с лекота в математиката. Задачите при нея са песен, успехът на НВО в елитните гимназии - сигурен!!!
Виж целия пост
# 572
Здравейте,
интересува ме има ли някой впечатления от Силвия Пешева и Красимир Кръстев, учители  по математика?Става въпрос за дете във втори клас и ми се иска да е някой учител,който има подход към по-малките деца и може да привлече вниманието им.
Виж целия пост
# 573
Може би ще възмутя много мами, но аз лично не съм доволна от прехваленият г-н Симеонов. Преди три години дъщеря ми посещаваше воден от него курс в "Междучасие" и бе разочарована от него. Очакванията ни бяха за по-сериозен и отговорен преподавател, но... Вероятно повечето деца се забавляват с шегичките и замерянията по тях ,но в крайна сметка аз мисля, че плащаме не за шут, а за знания? Осъзнавайки,че сме загубили ценно време , прекратихме курса три месеца преди изпита и преминахме към частен учител. Постигнахме много,но не благодарение на Симеонов.
Дали можете да споделите на лични вашия частен учител по математика? Ще ви бъда много благодарна.
Виж целия пост
# 574
Е, някои сме все още влюбени в Иван Симеонов, тръгнахме от 3.50-4, стигнахме до нещо като 5.75. Трябваше да дърпам назад детето, че заради авторитета и харизмата на Симеонов искаше в СМГ (влизаше)!
А започна с частен учител, но отказа да ходи след 1-2 месеца уроци...
Виж целия пост
# 575
И аз при вас с въпрос, касае се за избор за математика за 3ти клас, Междучасие, между Ем.Гигова и Кр.Кръстев, така са написани на сайта им преподавателите. Ако някой има лични впечатления как работят с малки деца, аз не съм срещала отзиви и затова. Мерси много ако споделите....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия