Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за школа "Междучасие"

  • 119 246
  • 581
# 570
Здравейте,интересува ме някой да има впечатление от М.Донкова - МАТ. за 7 ми клас.Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 571
Уникален човек и преподавател от СМГ, грабва веднага вниманието на децата и ги въвлича с лекота в математиката. Задачите при нея са песен, успехът на НВО в елитните гимназии - сигурен!!!
Виж целия пост
# 572
Здравейте,
интересува ме има ли някой впечатления от Силвия Пешева и Красимир Кръстев, учители  по математика?Става въпрос за дете във втори клас и ми се иска да е някой учител,който има подход към по-малките деца и може да привлече вниманието им.
Виж целия пост
# 573
Може би ще възмутя много мами, но аз лично не съм доволна от прехваленият г-н Симеонов. Преди три години дъщеря ми посещаваше воден от него курс в "Междучасие" и бе разочарована от него. Очакванията ни бяха за по-сериозен и отговорен преподавател, но... Вероятно повечето деца се забавляват с шегичките и замерянията по тях ,но в крайна сметка аз мисля, че плащаме не за шут, а за знания? Осъзнавайки,че сме загубили ценно време , прекратихме курса три месеца преди изпита и преминахме към частен учител. Постигнахме много,но не благодарение на Симеонов.
Дали можете да споделите на лични вашия частен учител по математика? Ще ви бъда много благодарна.
Виж целия пост
# 574
Е, някои сме все още влюбени в Иван Симеонов, тръгнахме от 3.50-4, стигнахме до нещо като 5.75. Трябваше да дърпам назад детето, че заради авторитета и харизмата на Симеонов искаше в СМГ (влизаше)!
А започна с частен учител, но отказа да ходи след 1-2 месеца уроци...
Виж целия пост
# 575
И аз при вас с въпрос, касае се за избор за математика за 3ти клас, Междучасие, между Ем.Гигова и Кр.Кръстев, така са написани на сайта им преподавателите. Ако някой има лични впечатления как работят с малки деца, аз не съм срещала отзиви и затова. Мерси много ако споделите....
Виж целия пост
# 576
Да подновя темата, предвид, че предстои за някой от нас да стартираме подготовката за матурите.

Ще съм благодарна на пресни отзвуци от тандема от тази учебна година К. Тодоров –  БЕЛ и           

В. Стоянова – МАТ.

Четох назад за Тодоров хубави мнения, но за Ваня Стоянова ме интересува.

Разглеждах и есените подготвителни курсове за затвърждаване на материала от 6 клас - също ще съм блаодарна на мнения, вкл. и за тандема учители.
Виж целия пост
# 577
catty m, моето дете учи в тази комбинация от учители. За г-н Тодоров си чела отзиви, но да си кажа, че за мен има един основен недостатък, освен преразкази той не дава нищо допълнително и сега съм в процес на търсене на справочник. Исках да и сменя преподавателя, но тя катогорично отказва, защото харесва г-на, децата и се чувства добре.
Относно г-жа Стоянова, според моето дете няма по-добра учителка, обяснява добре материала, обръща внимание на децата и изобщо часовете минават леко.
За крайният резултат ще мога да дам мнение чек лятото.
Виж целия пост
# 578
Надежда, опитай чрез ръководството да въздействате на господина по БЕЛ,  ще стане!
Но не лишавай детето от хубавите емоции, защото те са повече отколкото ще получиш другаде при педант.
Виж целия пост
# 579
Надежда, опитай чрез ръководството да въздействате на господина по БЕЛ,  ще стане!
Но не лишавай детето от хубавите емоции, защото те са повече отколкото ще получиш другаде при педант.
О аз не мисля да и сменям преподавателя, най- важното е да се чувства добре. Просто с нея си говорихме да и купя сборник за да се упражнява вкъщи, защото не се чувства сигурна.
Виж целия пост
# 580
Здравейте, някой има ли впечатления от Васил Тинчев?
Здравейте,,синът ми е 5 клас и Васил Тинчев му преподава.Радвам се за сполучливия избор.Детето с лекота усвоява материала.


.
Виж целия пост
# 581
Здравейте, някакви впечатления за следните преподаватели за 7ми клас - Т. Узунова – МАТ, Н. Димова –  БЕЛ?
Или за В. Андонова –  БЕЛ, В. Матеева – МАТ?
Чудя се при кого да запиша дъщеря ми за подготовка за НВО от септември!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия