Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пътуване, почивка на Будванска ривиера/Черна гора/

  • 49 290
  • 258
# 180
Сърдечно благодаря, Параход! Отивам да чета.После ще се вклюа отново с въпроси
Виж целия пост
# 181
Аз продължавам с избистрянето на програмата и се опитвам да набележа и събера информация за обектите, които  да посетим по време на престоя си.Приемам съвети и препоръки  Simple Smile Напомням-  имаме 3 дни престой  в Котор, идеята е да обиколим целия залив.Кои  туристически местенца да посетим задължително? Друг  въпрос имам също- тъй като се опитвам да калкулирам някакви груби сметки  за необходимите пари, които ще ни тр ябват,  бихте ли споделили и цени за входни  билети на конкретни  обекти?  В нета не откривам информация почти никаква....


В този сайт можете да откриете като най интересните места така и цените за посещение. Показано е и възможностите за закупуване на  общ билет / ако има такъв / като и работното време и почивните дни на музеите
http://www.cities-of-europe.com/category/montenegro/
Виж целия пост
# 182
Пак ще ходим на море живи и здрави в Черна Гора (за втори път ще ние ) и ще чакам мнения пресни  Heart Eyes
Тази година освен плажа съм запланувала Цетине и Св. Стефан  Heart Eyes- тях не можахме да ги видим миналия път.
Виж целия пост
# 183
Интересувам се има ли свободно интернет в хотелите в Босна и Херцеговина, както и в Черна гора? Защото  нали са извън ЕС, тарифите за разговори са много високи .
Виж целия пост
# 184
Навсякъде сме имали уайфай.
Виж целия пост
# 185
Ние резервирахме семеен хотел с Wi- fi. Не мисля че е екстра.ГЛедайте като резервирате.А от друга страна- нали имаше някакви промени за условията в роуминг на балканите, която  подобри  услугите?!?ДОбре  че ми напомнихте да  ида до  оператора да проверя  как стоят нещата.... ( Ако някой  е пътувал след  промените и има по-конкретна информация- да сподели)
Виж целия пост
# 186
За балканите няма промяна все още. Единственото, което съм забелязала, че вивакомските карти азговарят доста по-евтино от другите в Сърбия и Македония, а интернета е 15 лв, а не 20 на мб.
В края на май ще пътуваме ние към Босна и Черна гора. За къмпингите, които гледах, пише че имат wi-fi.
Виж целия пост
# 187
Ние пътуваме след 3 седмици, живот и здраве.Ще докладвам.Надявам се все пак на приятни промени още с инфото от мобилните оператори.Ще ги посетя тия дни и после ще споделя
Междувременно- ето инфо от преди няколко дни
https://nova.bg/news/view/2018/03/06/209054/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D … D0%BC%D0%B0%D0%B9
Виж целия пост
# 188
Здравейте, бихте ли ми казали какъв е климатът в Будва/Котор/Дубровник в началото на  април месец? Има ли нещо общо с нашият студен континентален климат? Прочетох малко информация за климата на Черна гора, но все пак ме плашат тогавашните 8-13 температурни интервали, тъй като съм малко зиморничава..Бихте ли ми информирали, моля?
Виж целия пост
# 189
Здравейте, бихте ли ми казали какъв е климатът в Будва/Котор/Дубровник в началото на  април месец? Има ли нещо общо с нашият студен континентален климат? Прочетох малко информация за климата на Черна гора, но все пак ме плашат тогавашните 8-13 температурни интервали, тъй като съм малко зиморничава..Бихте ли ми информирали, моля?
Виж в този сайт прогнозата, за да имаш по конкретна представа.
www.accuweather.com
Виж целия пост
# 190
Като цяло е по-топло от България заради средиземноморското влияние. Ние сме ходили по потници и къси гащи през април, но Черна гора си е високопланинска страна (по-голямата част от територията е над 2000 м надморска височина, спускането към залива е рязко), а април все пак не е лято и няма гаранция, че няма да има облаци и валежи.

На залива в началото на април 2016-а. Спокойно се седеше на тая масичка до късно вечер, т.е. не ставаше особено студено през нощта.
Виж целия пост
# 191
И аз тръпна заради времето, но твоите снимки точно от  този период ми дават много голяма надежда , Параход Simple Smile ОХ, а глициниите,слънцето, отразяващо се във водата .... ДАно и ние имаме късмет.Не държа да сме по потници, но поне да не е студено , мрачно и дъждовно.Четох че валежите ва района са често явление и характерни за  климата заради контраста на релефа.
Виж целия пост
# 192
Параход, разкошни снимки. Всички ли са от Котор?
Виж целия пост
# 193
Голяма част не са от Котор Simple Smile Предимно са от Пераст и едно малко селце до него.  А мисля, че има и няколко от хърватския полуостров Пелешац в края на албума.
Виж целия пост
# 194
Благодаря за информацията Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия