Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за 07 СОУ - София

  • 6 315
  • 22
Синът ми е приет в 07 СОУ София след 7 клас. Интересувам се от информация за подготовката, която дава по английски и испански, както и за всякаква информация за училището и учителите.
Виж целия пост
# 1
Здравей,
Дъщеря ми също е приета в 7СОУ с английски и испански. И аз се интересувам за мнения относно училището като цяло. По форумите има само стари публикации от преди две години.
Виж целия пост
# 2
Здравей, с какъв профил сте вие - български или математика. Ако сте с математика, ще бъдем съученици. Това, което имам като информация е че училището е с много добри учители по английски език и подготовката по този предмет е на високо ниво. Освен това, доколкото разбрах правилата са строги, както по отношение на дисциплината, така и за учебния процес, т.е. изисква се сериозно учене. Това е по думи на една госпожа, която има център за частни уроци и има наблюдение върху нивото на училището и учителите.
Освен това ми направиха впечатление резултатите на училището на ДЗИ след 12-ти клас. След езиковите гимназии и някои частни училища, то е едно от училищата с много добри резултати на матурите по БЕЛ и английски.
Виж целия пост
# 3
Да с математика сме Simple Smile
Виж целия пост
# 4
 Simple Smile Значи, ще бъдем съученици. Имате ли някаква информация за училището?
Виж целия пост
# 5
И ние сме там АЕ,НЕ,БЕЛ,ИТ,записвам се да следя,дано сме направили правилен избор Praynig
Виж целия пост
# 6
Здравей.
И аз се надявам на същото. Информацията ми за училището е доста малко. Избрах го по профил на изучаваните предмети, от информацията за резултатите от ДЗИ през годините и според бала ни от изпитите. Ако съдя по резултатите от ДЗИ, училището е много добро.
Същото потвърди и шефката на школата, в която ходихме на уроци по български език. Каза, че нивото на преподаване на английски език е много добро и изискват от учениците да учат.
Не познавам никой, който е учил там, така, че нямам информация от източника.
В петък излезе третото класиране в ТУЕС и синът ми го приеха и там. Срокът за записване изтича утре, но той е категоричен, че ще си остане в 07 СОУ.
Като имам предвид, че не знаем нищо за училището, наистина се чудя, дали сме направили добър избор, но нямам намерение да го убеждавам да промени решението си.
Ако имате някаква информация, моля да я споделите.
Виж целия пост
# 7
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3JlenVsdGF0aS56YW1hdH … 3I21zZzI1NDI4MTk3
Виж целия пост
# 8
Няма ли във форума други съученици в 7 СОУ?
Виж целия пост
# 9
irka 7, valeto 74 вие останахте ли или сте участвали в 3-то класиране?

Виж целия пост
# 10
Здравейте на всички,

Моят син беше приет на първо класиране в 7 СОУ, но бяхме писали 32 СОУ преди него и предпочетохме да се запишем в 32 след второ класиране -АЕ, НЕ. Нямам конкретно мнение за 7 соу, но 32 беше с повече препоръки ( може би повече познати имахме с мнения от 32), а и от гледна точка на разстояние също. PEVE, ние също кандидатствахме в ТУЕС, но там малко се поизложихме и нямахме шансове, аз лично бих предпочела ТУЕС пред 7 мо или 32 дори, но в крайна сметка моят син реши, че предпочита да учи езици, а не да отива в Джон Атанасов ( където щеше да е приет на първо класиране, ако го бяхме посочили сред първите желания със системно програмиране.) Успехи на всички и най-важноте е децата да учат това, което им е по сърце.
Виж целия пост
# 11
Да останахме в 7-мо. Не сме участвали в трето класиране. Чух доста добри препоръки от познати за училището, особено за дисциплината затова реших да не се пробваме на трето класиране.
Виж целия пост
# 12
Не сме участвали в 3то класиране,нямах нерви да чакам,бях решила ,но моят мъж ме разубеди,пък и като гледам ,нека учи езиците ,дано имаме късмет и да са добри преподавателите и всичко да е ок.
Виж целия пост
# 13
Имате ли представа, какви са задължителните произведения по литература за 8 клас?
Виж целия пост
# 14
Интересува ме също, ако разполагате информация, дали ще има родителска среща преди началото на 8 клас?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия