Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пердета - 9

  • 110 838
  • 554
# 525
Супер, няма да ги гладя, но ги изпрах, че предните, които бяха замислени да се опират плътно до пода, се свиха с над 10 процента след пране и сега са като окъсели панталони.
Виж целия пост
# 526
Desem, права си за шарките. Но аз понеже купувам само едноцветни тънки, най много с фина  бродерия отдолу и плътните също едноцветни гладки или с релефни от същия десен фигури, затова си карам с тези съотношения.

papi6, нито прани, нито гладени. Ако купиш плата от някъде, оставяш го директно за шеф.

nati_nat, всъщност по колко ще се умножи зависи и от шарките по пердета (извън "стандартното" ). Доверявам се на хората, които продават те имат по-добър погледработили са с материите.
.. Понякога и цената също може да е определяща по колко..
Виж целия пост
# 527
Обичам да ми е светло. Колкото и да е тънко пердето, като е с голям набор, стаята ми тъмнее. Затова по 2 ми е максимума.
Виж целия пост
# 528
При нас прозорците са доста големи (тройни) и взех плат за тънкото по две, а за плътното - по 1,5 и ми се получи добре. Не обичам гъст набор и много надиплено перде. Перделъците ми са памучни от 8 см. с успореден набор. Наборът на икейските завеси направих с металните куки, които продават там. С двуканални корнизи сме, дебелото перде не пречи на тънкото.
*Намерих без да искам много сносно шивашко ателие, което оправда очакванията ми относно цена и качество на услугата.
Виж целия пост
# 529
Здравейте, новодомци сме и дойде време за пердета. Тънкото и дебелото перде са избрани, но от склад където продават платове, корнизи нямат (или поне не такива каквито търсим). Търсим двуредови, които се закачат перпендикулярно на стената над прозорците, а не на тавана. Разгледахме в Домко и Къртънс. При първите избора беше доста ограничен и с доставки над 40 дни, което е абсурдно за мен. А при вторите цените бяха нещо потресаващо. Да, сигурно магазините са им много добри, но 300 лв. за корниз с 3 метра размери ми идват доста. Някъде където можете да ме насочите да потърся в гр. София?
Виж целия пост
# 530
Икеа проверихте ли?
Виж целия пост
# 531
Да, но там не намираме нищо което да се впише в нашия интериор.
Виж целия пост
# 532
Юск, мосю бриколаж?
Виж целия пост
# 533
За корниз ли говорим, който не се вписва в интериора? А той въобще ще се вижда ли от пердетата? Чак ми стана интересно какъв е интериорът ако е удобно да ни насочите, може и с картинка от интернет Simple Smile
Виж целия пост
# 534
Какъв корниз търсите метален, дървен? Какъв следва да му е дизайна и краищата, че да се впише в интериора? Може да пуснете снимка на стаята за да добием представа. Иначе не виждам как да се предложи корниз с някакви изисквания, които са неизвестни.
Виж целия пост
# 535
Търсим двуредови, които се закачат перпендикулярно на стената над прозорците, а не на тавана.

Аз съм с такъв корниз но с един ред , в магазина имаше и двуредови.
Името на магазина не помня , но се намира до Болница Вита,
Като караш по Мадрид и завиеш на дясно за към Мол Сердика, подминаваш Болницата и веднага след това е магазина .
Ама какво обяснение дадох, дано ме разбра  Embarassed
Сега през картата ще се опитам да видя дали ще го намеря .
Виж целия пост
# 536
Това е магазин за пердета Сара
Виж целия пост
# 537
Здравейте ще слагаме тънки пердета на гайки на метален тръбен корниз от практис телескопичен. Как се монтира на какво разстояние от страниците на прозореца, отсякли сме средата с единия държач и чуденката ми е страничните два на какво разстояние да се сложат.
Виж целия пост
# 538
Аз току-що си взех и закачих тънки пердета, поръчани от Ценети - http://ceneti-bg.com/ , от обекта им на Петте Кьошета в София и искам да отбележа, че не съм доволна. Имам много на брой дребни забележки, които ми вгорчават настроението.
Първо дължината вместо 249 см е 248/248,5 см. Стоят ми къси и ме дразнят. Именно консултантката ми препоръча при дължина от релсата до пода 250 см, пердетата да са 249. Но те не могат да стоят супер изпънати и съответно можеше спокойно да са 250 см. Сега виждам луфт от повече от 2 см, въпреки, че като дръпна пердето е по-малко разстоянието. Това трябва да го знае консултантът, не аз!

После перделъкът е също подгънат и в самия край на пердето не мога да поставя кукичка. И съответно мястото там виси и се огъва навътре.

Дължината на едното перде трябваше да е 3 м., но то е 2 м. 94 см и ми остава разстояние от стената до започването на пердето. Трябваше някой да ми каже, че е необходимо да се предвиди дължина за подгъв. Не поръчвам пердета всеки ден.

Виждам и криви шевове.

Трябва да поръчвам и плътни завеси, но определено няма да е от Ценети!
Виж целия пост
# 539
Единствено мога да ти дам съвет да зашиеш кукичка там, където перделъка е подгънат.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия