ДОМАШНИТЕ МЕЗЕТА

  • 171 696
  • 740
# 690
Охоооо! Филето Елена и телешката пъстърма станаха и вече ги и опитахме %) Суджука съхне и търпеливо чакам...
Виж целия пост
# 691




Виж целия пост
# 692
Ние вече ги изядохме. Пак трябва да направя.

i_peych дебели парчета ми се видят, вътре не остава ли влажно?
Виж целия пост
# 693
Ние вече ги изядохме. Пак трябва да направя.

i_peych дебели парчета ми се видят, вътре не остава ли влажно?

Имам добро проветрение. Simple Smile На отрязаното парче се вижда как става.
Виж целия пост
# 694
Ние вече ги изядохме. Пак трябва да направя.

i_peych дебели парчета ми се видят, вътре не остава ли влажно?

Имам добро проветрение. Simple Smile На отрязаното парче се вижда как става.

Без да кусам не признавам Joy
Виж целия пост
# 695
Ехаааа!
Нашите още съхнат...миналата неделя виснаха.
Виж целия пост
# 696
Скрит текст:
Ние вече ги изядохме. Пак трябва да направя.

i_peych дебели парчета ми се видят, вътре не остава ли влажно?

Имам добро проветрение. Simple Smile На отрязаното парче се вижда как става.

Без да кусам не признавам Joy

Само, ако има добро домашно червено вино. Simple Smile
Нарязвам:

Виж целия пост
# 697
Охааа
Виж целия пост
# 698

Това с мазнинката - как е приготвено?

Аз суша втора партида, от първата остана едно парче.
Виж целия пост
# 699
Скрит текст:

Това с мазнинката - как е приготвено?

Аз суша втора партида, от първата остана едно парче.

Месо със сланина от коремната област. По технологията за приготвяне на пастърма. Преди да се облепи с подправки и да съхне се намазва с омесени бяло вино и пасиран чесън. Оставя се да изсъхне за няколко часа и тогава се овалва в подправки.
Виж целия пост
# 700
Скрит текст:

Това с мазнинката - как е приготвено?

Аз суша втора партида, от първата остана едно парче.

Месо със сланина от коремната област. По технологията за приготвяне на пастърма. Преди да се облепи с подправки и да съхне се намазва с омесени бяло вино и пасиран чесън. Оставя се да изсъхне за няколко часа и тогава се овалва в подправки.

Ще се пробва.
Виж целия пост
# 701
Аника, ако имаш месо от корема на прасето, ти препоръчвам и ролето на Пейч, става страхотно!  Peace

Аз в средата на декември направих чоризо, италиански наденички по рецепти от нета и домашна наденица по рецепта на "Дзверски вкусно". Станаха чудесни!
Виж целия пост
# 702
Здравейте, правихме домашно телешко мезе, сушено, но май се е пресушило и е станало доста твърдо..дали не знаете някакъв трик да го омекотя малко да стане за хапване... че си е вкусно иначе.. Blush
Виж целия пост
# 703
Здравейте, правихме домашно телешко мезе, сушено, но май се е пресушило и е станало доста твърдо..дали не знаете някакъв трик да го омекотя малко да стане за хапване... че си е вкусно иначе.. Blush

Оуу за нищо не става, пиша ти адрес на лично да те отърва Joy
Виж целия пост
# 704
Здравейте, правихме домашно телешко мезе, сушено, но май се е пресушило и е станало доста твърдо..дали не знаете някакъв трик да го омекотя малко да стане за хапване... че си е вкусно иначе.. Blush

Използвай го при яхнии, супи. Режеш на тънки лентички /късчета/ и слагаш да се вари с другите продукти. Омеква. Проблем може да възникне със солта - да не пресолиш ястието, тай като телешкото е солено.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия