Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да се оплачем...

  • 6 005 319
  • 71 222
# 53 235
Много ти се събра
Ще отмине
Повече не оставяй децата с чужди хора. Аз моите не ги оставях и за минута. Параноична съм и темерут.
Виж целия пост
# 53 236
Да дам информацията във връзка с оплакването ми днес за комшийката. Тази вечер дойде на гости по покана на мъжът ми. То нашето не е точно гости, защото ние така се навястяваме по принцип.
Държеше се както винаги си е било. Разказа ни за случилото се. Много се натъжих. Може би, колкото по- малко знаех, щеше да ми е по- леко. Таз нещата явно са си добре между нас, просто не е имала време да се видим.
Виж целия пост
# 53 237
Май не съм написала много точно, за въпросната квартира аз си имам ключ другите две са с общ и постоянно ми мрънкаха да съм намерела трети ключ , а аз си имам и проблема не е мой, но се намери. Отделно шефа ми предложи преместване в хотела, но проблемната съквартирантка каза, че след 3 дни си отива и реших, че няма смисал да мъкна всички багажи.

Сега имам ново оплакване - разтройство и ужасни болки в корема, пих 4 имодиума и 2 спазмалгона и още не се чувствам добре, а съм нощна смяна на работа.
Виж целия пост
# 53 238
Трябва ти активен въглен
Виж целия пост
# 53 239
Трябва ти активен въглен
Ако съм така до сутринта ще взема от аптеката, лошото е ,че сега няма наблизо денонощна аптека, разполагам само с аптечката в офиса, която не е особено заредена.
Виж целия пост
# 53 240
Не искам да те плаша, но Имодиум не е най-добрият вариант за разтройство. Той може да намали посещенията в тоалетната, но ако е инфекциозно само ще ти влоши положението. В такива случаи е добре да имаш в аптечката някакъв пробиотик или нещо от рода на Рекомфорт. Без активен въглен не оставам никога.
Оплаквам се, че пак се събудих в ранни зори.
Виж целия пост
# 53 241
Трябва ти активен въглен
Ако съм така до сутринта ще взема от аптеката, лошото е ,че сега няма наблизо денонощна аптека, разполагам само с аптечката в офиса, която не е особено заредена.

По-добре ли си?
Виж целия пост
# 53 242
Боли ме главата и ми е студено. Как ще изкарам на работа днес? Просто не знам.
Виж целия пост
# 53 243
Бях на очен и на кардиолог. Според кардиото съм здрава, нищо ми нямало, ускорения пулс бил особеност на организма. Изписа ми добавка някаква, която струва 50лв. Няма да я взема.
Очната иска да ми разширява зениците, трябва да намеря някой да ме закара и прибере. И тя ми изписа някакви изкуствени сълзи за 35лв. Тези хора за милионери ли ни мислят? Ако трябва всеки месец по 100лв за лекарства, опс, добавки да давам от сега, като стана на 40-50 сигурно цялата си заплата ще трябва да давам за такива неща...
Виж целия пост
# 53 244
Аз само си представих как цяло лято я убеждавам да ходи на градина. И друг път съм споделял а, че е много привързана към мен и не ходи. Сега иска вече да ходи, даже е ентусиазирана. Дано случката не повлияе, че от вторник тръгва.
Не мога да заспя, направо не мога да се побера в кожата си. Реве ми се.
Недей,блонди...заради мъжа ти инисториите му ли?
Не само, най - вече заради случката с детето(описала съм по-горе).

Хепи, по принцип нямам навик да ги оставям на чужди хора, в много редки случаи, за минута, две макс пет.
Е оплаквам се, че цяла нощ не можах да спя. Бях кълбо от нерви.
Виж целия пост
# 53 245
Елхичка  и моят син го хвана същия вирус. Пиши дали си по-добре, че ако го хване и малкия и ще настане истински ужас. Аман, но няма да се оплаквам.
Виж целия пост
# 53 246
И аз го минах вируса. Диета, въглен, пробиотик и минава за три-четири дена. Болките в корема са много гадни, аз успях и температура да вдигна единия ден.
Виж целия пост
# 53 247
Еличка, аз разтройствата ги лекувам с 1 голяма лъжица оцет, като гледам скоро да не съм яла и пила. Пия по една сутрин, обед,  и вечер. Като обикновено вечер вече не се налага. Действа ми безотказно.
Сладко коте, проблемът с пулсът може да е и от хормони или дефицит на някои витамини. Усещаш ли тежест в краката, сякаш едва ги влачиш когато вървиш?
       Оплаквам се че много ми се спи. Не се издържа с това късно лягане  Tired
Виж целия пост
# 53 248
Блондорката, направо се изумих!  Детето здраво се е уплашило, щом чак се е напишкало. На тази ненормалница поне две думи не й ли каза?
Виж целия пост
# 53 249
И аз се ядосах.  На тази щях да направя същото, което тя на детето - да я сложа със сила на пейката и да крещя насреща й. То много лесно да си упражняваш бабушкерската власт срещу по-слаб, ама я да видим  толкова ли ще е смела срещу възрастен.  Яд ме е,  че не си реагирала.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия