Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сърдечни малформации- тема 9

  • 138 090
  • 588
# 585
Благодаря ви!
Да, не е ясно какво можеше да стане. Важното е да има повече здрави деца. Другото ми дете вече е на 9месеца и преди седмица имаше операция на хернията. Води се лека операция. Но се убедих че няма леки и тежки, когато става дума за детето ти...при всички си на тръни и се страхуваш много от развитието й...
Виж целия пост
# 586
Благодаря ви!
Да, не е ясно какво можеше да стане. Важното е да има повече здрави деца. Другото ми дете вече е на 9месеца и преди седмица имаше операция на хернията. Води се лека операция. Но се убедих че няма леки и тежки, когато става дума за детето ти...при всички си на тръни и се страхуваш много от развитието й...Така е. Опитайте се да се отърсите, колкото и да е трудно, защото другото ви дете има нужда от вас!
Виж целия пост
# 587
Sonique, съболезнования! Съжалявам, че сте загубили и вашето дете там. Съжалявам за всичките неприятни моменти преди операцията. Ще избледнеят постепенно.
Децата са спасението и лекуват болката, бъдете силна,пожелавам ви само здраве и по-малко претеснения и тревоги!
Виж целия пост
# 588
Сега започвам да чета отначало. Но , да попитам. Има ли деца  с аблация със замразяване и как се възстановиха ? Имали деца с пейсмейкър и къде им го поставихте ?

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия