Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Селски" номера и пинизи

  • 4 693 935
  • 45 414
# 39 195
Селфито на помен ме подсети как преди няколко години един роднина беше взел фотоапарат на изнасянето на 40 дни на дядо ми и настояваше да се снимаме.

Всеки уикенд или в дни като първи юни се чудя общините ни толкова ли са богати, че отказват едни бързи хиляди в глоби на паркирали на тревни площи. Не знам канарите при Борисовата дали са селски номер, но затварянето на очите пред нарушителите е отвратително. Около парка на Редута на първи юни имаше сигурно 100 автомобила по поляните.
Виж целия пост
# 39 196
Аз шофирайки всеки ден в столицата се чудя, защо не започнат тези КАТ-аджии да глобяват нарушителите? Вече е непоносимо, добре че децата излизат ваканция да си почина малко, че ще изпуша вече. Голям процент от задръстванията стават точно от неспазващите правилата за движение.
Виж целия пост
# 39 197
Аз съм меко казано втрещена. Да се приеме като селяндурска изцепка на зрели хора. Току - що попаднах на клип от рождения ден на внука на моя позната. Нейният внук е празнувал шестият си рожден ден наскоро. Семейството е с възможности, спор няма. Децата са качени в лимузина, като в същата тази лимузина звучи яко чалга, а баби, майки и прочие се поклащат и правят патешки муцуни, но за сметка на това хлапетата гледат изумено и скучно в едно точка и пият вода (силно се надявам да е вода или в най-добрият случай детско шампанско) от кристални чаши за уиски....Питам се защо!? Кому е нужно това осакатяване на децата от малки с тази снобарщина и отнемане на детското в тях. И без това след година-две като стане ученик, същият този малчуган ще влезе и дълго време няма да излезе от матрицата ''Кой е по-по-най?''..Изумена съм от хорската простотия. Миналата година същото това дете празнува рождения си ден на двора в тяхната къща и беше изключително щастливо, та ме съмнява да е негово това желание с возене в лимузина до мястото на празнуване.
Виж целия пост
# 39 198
Колко баби и дядовци разполагат с коли, само защото са инвалиди и не плащат винетки и данъци. То пак си е от селските пинизи де.
Виж целия пост
# 39 199
Може да се купи кола на името на човек без книжка. Що баби инвалиди на по 90 години и без книжки имат коли, не е истина. Пак с цел да се спести от данъци, застраховки, винетки.
Виж целия пост
# 39 200
Аз съм меко казано втрещена.....Децата са качени в лимузина, като в същата тази лимузина звучи яко чалга, а баби, майки и прочие се поклащат и правят патешки муцуни, но за сметка на това хлапетата гледат изумено и скучно в едно точка и пият вода (силно се надявам да е вода или в най-добрият случай детско шампанско) от кристални чаши за уиски...Миналата година същото това дете празнува рождения си ден на двора в тяхната къща и беше изключително щастливо...
Във ФБ (с извинение) един явно съкварталец ме оплю, че не ми се дават "едни 300-400 лв. веднъж годишно" за РД на дете. Не за подарък, а за да е задължително в клуб и с аниматор. Дори и след като му направих елементарната сметка, че за 2 деца излиза средномесечно по 50 лв., колкото плащам ток - той продължи. А аз само споделих идея, видяна от други хора и изпробвана от мен - в някой парк си заемате и подреждате маса, а децата търчат щастливо наоколо. Явно не е фешън, а човекът IT  се явяваше, та реши да ме шашне с определението "poors man" празник (цитирам написаното, така и не разбра къде му е грешката)
Виж целия пост
# 39 201
А ти защо му се връзваш! Това е най-хубавият начин за празнуване на малки деца. И все повече хора виждам да го правят точно така. Единственото лошо е, че трябва да има резерван вариант в случай на потоп Simple Smile
Виж целия пост
# 39 202
Hahahah, и айтитата не дават такива пари:) дъщеря ми е на 4 и всяка вечер играе до едно клубче. Често има рождени дни. Тя си мисли, че всяко тържество е нейното - тоест още няма концепция, че РД е веднъж годишно. Ако й направя рожден ден, ще иска такъв купон всяка седмица. Затова я оставям да се присъединява към РД на открито и тя си мисли, че всичките са нейни.

Само един път правихме на големия РД в клуб. Децата се радват, ама си е тъпа бутафория. Седя с някакви родители, с които трябва да се разговаря нещо, ядем някакви хапки модел "стомашни киселини"...шум, детска музика...тъпотия.
Виж целия пост
# 39 203
Предпочитам да водя детето на РД в парка (живеем близо до Борисовата, има много добри условия за празнуване на открито) или в градинка, особено сега в хубавото време. Клубчетата са ми неприятни.
Виж целия пост
# 39 204
А ти защо му се връзваш!
Така му се вързах, че си преместих...онова дето го нямам в другия крачол и резервирахме маса в Коколандия за РД след 9 дни.
Накрая го блокирах, защото продължи да ми досажда в Месинджъра с твърдения за моето IQ
Съжалявам че изтрих постовете си заедно с неговите, но една жена беше питала къде празнуваме в квартала и не исках да превръщам нейната тема в лична разправия.

Technical Consultant в Progress Telerik - Сирената да каже какво точно значи
Местожителство - Sofia, Bulgaria
От Gabrovo, Bulgaria

Само се чудя какво прави в нашия неелитен квартал, макар че имаме и тухлени блокчета
Виж целия пост
# 39 205
Тоя верно е бил селянин от класа! Аз се потрисам от тези рождени дни в клубчета - парчета долнопробна пица, химически сокчета, каки, отегчени от живота, които го играят аниматорки, ама разбират от деца, колкото и аз и захабени/изпочупени играчки. Досега в София само на едно място ми хареса такъв детски рожден ден, личеше си, че се стараят.
Добре, че моята щерка още е малка и не изявява претенции, дано ни подмине тая мода с клубчетата.
Виж целия пост
# 39 206
Голям праз, че някой не одобрява Вашите желания за Вашето дете.
Всеки решава сам за себе си. Такива хора трябва да се игнорират и да не им се дава поле за изява.
Виж целия пост
# 39 207
Зимата няма много опции, разбирам хората, но моят син е летен и се възползваме.
Еййй, ама как ме е яд, че не копнах дискусията ни. Ако питам ФБ, ЦРУ, АНС или ФБР - дали ще бъдат така добри да ми я изпратят, нали записват всичко  Joy
Голям праз, че някой не одобрява Вашите желания за Вашето дете.
Аз го дадох само като идея за празнуване, като отбелязах, че предпочитам да ги похарча за по-добра храна и напитки, вместо да дам 100-тина лв. за наем и да ям изсъхнали мезенца.
А, пропуснах забележката, че тези пари съм ги давала за цигари, ако съм пушачка. Все едно знае дали изобщо пуша и по колко...
Виж целия пост
# 39 208
Моите деца израснаха в бума на тия клубчета, понеже общо са на 28 години, а имат доста приятелчета, смятайте дали не съм си отвисяла по такива мероприятия...добре, че хората се осъзнаха и модата им взе да отминава. Жалко,че вместо да развият услугата, тя залезе, все пак има своето място, но...да, селска мода си беше, а е още по-селско да държиш сметка на чужди пари, деца и празник
Виж целия пост
# 39 209
Жалко, че дискусията за клубчетата не е била в нашата квартална група.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия