Опитай да отделиш малко време за романтична среща с половинката си преди появата на бебето. Може да мине доста време, преди пак да можете да прекарате чудесна вечер сами.

Ако покрай всички задачи в края на бременността си забравила как се ходи на срещи, следвай вдъхновението ни за възвръщане на романтиката в живота ти.
    Измисли какво ще правите, преди да избереш деня. Театрална постановка, концерт или футболен мач вероятно са прекалено напрягащи събития. Увери се, че ще е нещо, което и двамата харесвате и което е наблизо. Може да е вечеря в романтичен ресторант или кратка екскурзия до място, което има специално значение за вас. Може да е барът, където е била първата ви среща, или мястото, където сте се целунали за пръв път.
    Пикник в градината или дори в хола може да се окаже забавен, ако се направи с въображение. Направете си пищен пир или поръчайте любимата си храна. Ако сте вкъщи, вземете романтичен филм, избутайте мебелите и постелете одеяло на пода. Запасете се с много възглавници, за да ви е удобно.

   Бебетата носят много радост, но ценете и тези споделени моменти преди тяхната поява.
Виж целия пост