Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

104 ЦДГ Моят Свят

  • 2 632
  • 3
Здравейте, на всички!
Ако може някои да изкаже мнение относно 104 ЦДГ Моят свят и по конкретно за филиала .
Нямам никаква информация за тази градина, освен че има басейн и че децата от филала ги водят да си играят в двора на централата на ул. Чумерна, но дали това  е така.
Виж целия пост
# 1
Да, това е така.
Щом нямате информация за градината, вероятно не живеете в квартала?
Моето дете посещава другата квартална градина и това, което съм чувала за 104 ЦДГ е от майки от квартала, които посещават кварталната градинка при църквата на Раковски. Разказвали са ми за много неприятна и конфликтна персона, учителка във филиала, не знам дали още е там, май я бяха подгонили. Във филиала сега завършва 4-та група набор 2007, значи от септември ще започне нова първа група с 3-годишни. Доколкото съм чувала базата и условията във филиала са добри. 
Виж целия пост
# 2
Здравейте,
явно и вие сте приети във филиала на 104 ДЦГ, набор 2011. Искам да попитам майки,чийто деца също са там знаете ли кои ще им бъдат учителите и какви са ?Също така относно изследванията за градината и на вас ли при записване ви казаха , че всичко трябва да се занесе на сестрата в петъка ( 12.09) и то до 14:30ч , за да може на 15-ти да тръгнете на градина ?
Виж целия пост
# 3
Здравейте,

Актуални мнения от градината (ДГ 104) и персонала? Конкретно за филиала на Симеон, не откривам никъде нищо (което е и добре Simple Smile. Благодаря предварително.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия