Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фитнес център Пулс

  • 209 328
  • 739
# 735
Здравейте, прочетох на сайта на Пулс, че цените на картите започват от 39 лв./месец, но какво всъщност включват? Гледам, че в Пловдив не разполагат с всички възможности, които имат обектите в София. Ако може някой да ме светне, ще съм благодарна.
Виж целия пост
# 736
Включват посещение в делничните дни до 16:00 часа - най-ненатовареното време. Ако влезеш в 15:55, можеш да стоиш до затварянето на обекта.
Събота и неделя е без ограничение в часовете за посещение.
Виж целия пост
# 737
Някой има ли прясна информация за цените на клубните карти??
Вчера с мъжа ми отидохме до новия фитнес в Младост, тъй като се твърдеше, че са го открили, но.. всъщност все още не функционира и усилено течаха довършителни дейности. Имаше едно девойче в офис-стаичката и започва да ни ухажва. Бяхме отишли с решението да сключим договори. С мъжа ми имахме дневни карти съответно по 55 и 35лв, които прекратихме от юли месец. Тя ни каза, че най-ниската цена, която може да ни предложи е 62лв и че вече нямало дневни карти. Когато видя, че се отказваме започна да ни обяснява , че от понеделник ще се вдигат цените... и вече няма да бъде тази цена.... Joy
Мисля да отидем до фитнеса на бул.България, може би там ще са по-адекватни!
Виж целия пост
# 738
Не знам дали има ценоразпис с цени. Картите "се договарят". Предложенията са "персонални".
Този, който е техен дългогодишен клиент, се ползва от преференциални цени и получава подаръци под формата на безплатни месеци. Аз имах 3 такива месеци, не плащах годишна такса и имах право да си водя гост по 1 седмица, който да посещава заниманията заедно с мен.
Това третото е излишно, защото рядко се намира придружител, който да идва в моите часове. Аз лично за 2 години съм водила 3 пъти за по 1 ден, а не за цялата седмица.

Сега и на мене ми предлагат карта, която е 62 лева. Включени са излишни "екстри" към нея - посещение на абсолютно всички обекти, без ограничение. То е ясно, че много малък процент от посетителите им ще тръгнат да обикалят всичките им обекти от Хаджи Димитър до Младост 4 и Ринг Мол. Но по някакъв начин трябва да обяснят вдигането на цената с някакъв ненужен подарък.
 
Виж целия пост
# 739
Тая екстра я има от две години Simple Smile
Единствено есещам да мога да ходя на басейна във фитнеса в Люлин лятото, но дори и от това не се възползвах
Есме, договори си да не плащаш членство, може и да изчакаш промоционален период, тогава и цените са по- добри
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия