Ще замеся тестото на шрограма за тесто с втасване. После махам за няколко часа на стайна Т и следя дали е станало тестото. До тук ми е ясно, обаче след това каква програма да ползвам? Която има месене, втасване и печене ли? При мен това е програмата за Френски хляб дълга 3:10мин (Тефал е хлебопекарната). Не мисля, че имам програма само Печене. И още един въпрос. Ако постои тестото в стаята няколко часа да не сбъркам като включа на програма с месене? Тук ме интересува дали трябва да се меси или след престоя на стайна Т трябва направо да се пече. Въпросите ми са дублиращи се, но вие ще ми простите.
Ще се радвам някой да ми даде акъл как да го направя в хлебопекарната. Предварително благодаря за което!
За да използваш закваската по правилния начин в хлебопекарната трябва преди това да си усвоила тестото с квас, замесено на ръка.