Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

6 дни закъснение и 2 отрицателни теста

  • 4 793
  • 33
# 30
Здравейте, нова съм тук и съм много объркана.
Последният ми МЦ беше на 13 или 14 юли като е доста редовен на 27, 28 дена озаквах да ми дойде на 9 или 10 август но уви не ми дойде и до денс.
До преди 4 дена почти вдна седмица ме болха гърдите и имах стандартните ПМС нот 3, 4 дена вече нищо не ме боли днес стуртитна даже и гърдите не ме болят а по принцип съм винги с ужасни болки кръст гърди корем, през последните 3 седмици спя много повече от обновеното, но нямам никакви симптоми освен вълчи глад през 2 часа съм гладна но гърдите ми тежът ужасно не съм си правила тест защото ме е страх да не се разочаровам, и си чакам така незнам до кога всеки ден се събуждам с мисълта че ще ми дойде но не ми идва преди 18 години съм правила един аборт но се омъжи преди 5 месеца и не съм имала никога закъснение нямам никакви симптоми дали ще ми дойде незнам не ми се ходи н лекар защото искаме бебе и ако ми каже че не съм бременна ще мие много кофти и незнам дайте съвет момичета.
Виж целия пост
# 31
Здравейте, нова съм тук и съм много объркана.
Последният ми МЦ беше на 13 или 14 юли като е доста редовен на 27, 28 дена озаквах да ми дойде на 9 или 10 август но уви не ми дойде и до денс.
До преди 4 дена почти вдна седмица ме болха гърдите и имах стандартните ПМС нот 3, 4 дена вече нищо не ме боли днес стуртитна даже и гърдите не ме болят а по принцип съм винги с ужасни болки кръст гърди корем, през последните 3 седмици спя много повече от обновеното, но нямам никакви симптоми освен вълчи глад през 2 часа съм гладна но гърдите ми тежът ужасно не съм си правила тест защото ме е страх да не се разочаровам, и си чакам така незнам до кога всеки ден се събуждам с мисълта че ще ми дойде но не ми идва преди 18 години съм правила един аборт но се омъжи преди 5 месеца и не съм имала никога закъснение нямам никакви симптоми дали ще ми дойде незнам не ми се ходи н лекар защото искаме бебе и ако ми каже че не съм бременна ще мие много кофти и незнам дайте съвет момичета.Ти си типичен пример защо мъжете ни се подиграват с изрази като "Хем я сърби, хем я боли." Или "не знае какво иска, ама го иска". Какъв съвет очакваш да получиш след като си написала, че искаш бебе, че ти закъснява и НЕискаш да си правиш тест и НЕискаш да ходиш на лекар? Какво очакваш? Да те пратим на врачка?
Виж целия пост
# 32
Не разбира се страх просто незнам какво да правя и реших просто да се посъвтвам не беше нужно така остро да ми пишете 🙂 нормално е да съм объркана все пак благодаря 🙂
Виж целия пост
# 33
И какво очакваш да ти кажат във форума? Изчакай още два-три дни и си направи тест. На този етап няма какво друго да направиш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия