Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дограма от "Ролпласт"

  • 20 427
  • 19
# 15
Не я препотъчвам за коректна фирма .!
Като се ползва отстъпка за дограма щори врати и т.н.т. в ролпласт в замяна ви слагат дефектни или не преминали ОТК контрол продукти.
Криви профили
Държачите на стъклопакета на 80% монтирани другите 20%зеят
Стъклопакета е платен за К или така нареченото 4 сезона а то е  съвсем друго.
Виж целия пост
# 16
Аз съм много доволен от Ролпласт, закупих Трокал двоен стъклопакет за цялата си къща, всичко беше много точно и без никакви проблеми. Дори миналата година сам си взех размерите и си поръчах комарници за два от прозорците, отидох в цеха им в Кукуш, оказа се че от там купуват много малки фирми, който след това монтират ужким своя дограма, а те дефакто е на Ролпласт.
Виж целия пост
# 17
От три апартамента, в които сме сменяли дограма с различни фирми, единствено при Ролпласт имахме ужасни проблеми. Вратите които изработиха - 2 бр. бяха с над 10 см по-тесни и толкова по- къси и се наложи да изграждаме гипсокартон за да запълним дупката. В резултат сега през тях голяма мебел не може да мине. Наскоро разкостихме един фотьойл за да го извадим.
След няколко месеца едната брава се развали. При демонтажът й нараниха профилите и то сериозно. Обещаха да ги подменят. След 20 обаждания ние се отказахме. Вратата и до ден днешен е нащърбена и с обелено покритие.
Ворошилов, от друга страна бяха коректни при рекламация по монтажа.
Виж целия пост
# 18
И защо сте приели врати с 10 см по-тесни???
Виж целия пост
# 19
Ами, толкова ни беше акъла тогава.
Като наложиха първата рамка и зейнаха дупките, се опитаха да ни убедят, че при демонтажа отворът се е разширил.
Ние премерихме крилото на демонтирана та врата и истината стана очевадна. Казахме им, че не искаме вратата. Тази беше първата Simple Smile.
Обадиха се някъде и дойде този, който беше вземал размерите. Моли ни се, почти се разплака, че трябвало той да ги плати. И така...
Още не бях озверяла към де що има майстор. Да ми дойде сега , да види как щеше да завърши сагата.
Остарях и помъдрях, затова давам акъли по форумите Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия