Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сериалите "Кухня" и "Физрук/Мутра по заместване"

  • 192 937
  • 1 448
# 1 365
Джекович е супер! На мен ми е много сладък особено когато се разгорещи и налети на бой като петле е. Плюс това всеки сериал си има емблематични герои. Кухня какво, да ни занимават на Макс и Виктория още 10 сезона с историята ли? Обожавах Кухня, ама си е факт, че един сериал прехвърли ли много сезони, става изтъркано. Трябва новост, тръпка. Руснаците го знаят. Затова тяхното кино е в пъти по-добро от американското, защото няма 15 сезона една история. Ето например в Гранд любимец ми стана Лев, той е култов. Павката в Елеон и Даша каратистката. Чичо Боря и Айбек. Сеня и Федя са си страхотни. Иначе и аз шипвам Льоша с Юля. Ксюша нека си го върти малкия. Иначе Стас не е грозен, никой не е казал, че е. Обаче ми е голямо льопляче. Сеня да си се събира с жена си, логично е, когато имат две малки деца, а и цялата им раздяла беше нелепа.
Виж целия пост
# 1 366
И на мен ми е любимец Джекович. Радвам се, че завършиха историята им със София по хубав начин, но не ми изглежда реалистично, че ги заместват разни 18-годишни.
Не вярвам, че някой, излязъл вчера от училище, може да управлява хотел.
Е, ясно е, че сериалите не са реалистични, но все пак прекалиха. Можеше да има нов управител, който да не е в главна роля. До сега бяха двама(София и Михаил) и попадаха във всякакви инфарктни ситуации, а откакто дойдоха младежите, изведнъж управлението стана много лесно. Може би не чак "много" лесно, но значително по-лесно от преди. Излиза, че това е работа, която може да се върши от всеки.
Виж целия пост
# 1 367
И аз харесвах Джекович. Освен това, не смятам, че Хотел Елеон и Гранд са боклуци, а напротив. След Кухня дойдоха много освежаващ, поне за мен. И съм съгласна с Петя, че не трябваше да правят Стас и Льоша управители. Стават за фецепционисти, но до та. Трябваше да направят Костя управител. Нали е с юридическо образование
Виж целия пост
# 1 368
Костя го играе тъпичко парче, ще се озори за управител. Изобщо не знам дали има тапия за юрист. А и нали е паралия и иска да е барман за кеф.
Льоша не става за управител, до вчера на рецепция, днес управител. С 2г стаж...трябваше някоя нова муцуна да вкарат.
Виж целия пост
# 1 369
Той завърши - мисля, че след като това се случи, бащата на Настя му предложи квалифицирана работа, обаче нещо стана и той се върна в бара. Наистина не е много умен, но пък може би има добра памет и това му е помогнало при ученето...
Виж целия пост
# 1 370
Да споделя какво ми е трън в очите - Олга е толкова красива жена, но защо такава прическа са й направили - като рицарски шлем? Права, с бретон, зализана, точно на нахлупен шлем ми прилича... Съвсем по друг начин изглежда с прибрана коса.
Виж целия пост
# 1 371
Mен Лев ми е любим, толкова е непредсказуем и особено като завърти някаква тъпа ситуация и другите почват да се споглеждат и се чудят какво да правят. Просто е уникален. Още си се смея като попита Джекович къде е столицата на България и той го гледа неразбиращо и в следващия момент изтърсва, София, твоята белоснежка. или там както я наричаше.
Тук, в Англия гледам много комедии, разбира се само английски и американски, но те не могат на малкото пръстче на руските да стъпят. То диалози, то ситуации, изненади.
Мъжа ми гледа Кухня с английски субтитри, много му хареса. Сигурно още повече щеше да е запален, ако разбираше поне малко от руската душевност, а да не говорим за езика, аз го гледах на руски.
Виж целия пост
# 1 372
Никак не съм доволна от края на сезона, с толкова  неизвестни свърши. И най съм любопитна какво намери чичо Боря в мазето.
Какво беше за третия сезон? Сега се снима или аз бъркам...
Виж целия пост
# 1 373
Е, защо така свърши? Dizzy Face
Виж целия пост
# 1 374
Подсетихте ме по-нагоре за Светка - мега противен персонаж и самата актриса, тоже. Мяза ми на голяма гадина и мутрата ѝ една такава злобна. Тя беше на нож и с Вика, и с Даша. Много ме беше яд, че Никита се ожени за нея.
Виж целия пост
# 1 375
Подсетихте ме по-нагоре за Светка - мега противен персонаж и самата актриса, тоже. Мяза ми на голяма гадина и мутрата ѝ една такава злобна. Тя беше на нож и с Вика, и с Даша. Много ме беше яд, че Никита се ожени за нея.
И по Катето бая съска Светка заради Денис. Ама тоя Денис нали е добричък, що чудо изтрая от нея. Мега злобна героиня, как пък нищо положително няма в нея. Още съм в потрес как препатка Даша с електрошока...
Виж целия пост
# 1 376
В руската уикипедия за всеки герой пише какво се случва в последния 43 епизод. И според мен точно последния епизод не го излъчиха, историята остана незавършена. А аз се почувствах някак измамена след цялото гледане точно края на историите да ги няма.
Виж целия пост
# 1 377
Да не са объркали нещо и да не са излъчили последния епозод? Не мога да повярвам, че така наникъде свърши сезона. Спомням си много ясно разни неща от спойлерите, които не показаха да се случват. Голяма тъпотия.
Виж целия пост
# 1 378
Не можах да гледам,какво стана?В крайна сметка един или два епизода бяха?
Виж целия пост
# 1 379
Не съм гледала вечерта. Днес сигурно ще има повторения, следобед?
Ето какво си спомням от последния епизод на Гранд (малко ми е мътно, защото го гледах на руски и освен това следя и други сериали, спомените ми се разбъркват):
Скрит текст:
Първо за любимия на Валентина - чичо Боря отиде в жилището й и я завари вързана за стол, докато той си прибираше багажа и се приготвяше за бягство (така и не разбрах точно с какво се занимава, трябва да го гледам на български). Започна двубой между двамата, онзи имаше надмощие, но чичо Боря измъкна бутилка от една саксия и го зашемети, след това викнаха полиция. Изглежда сега ще се сдобрят с Валентина - тя беше благодарна, че е спасена.
Драмата в хотела - Лев обяви, че ще избира нов управител и Сеня, Ксения, Стас и Настя се кандидатираха. Сеня отпадна в началото (Лев им каза, че ще вземе този, който си отреже един пръст и той без малко да го направи, но го спряха. Лев каза, че това било тест за идиоти). Ксения и Стас се разбраха съревнованието им да не проваля връзката им.
Лев поставяше разни глупави задачи и Стас също отпадна в един момент; накрая накара да напълнят надуваем басейн с хума (уж кал, но приличаше на хума) в пералното и каза, че Ксения и Настя трябва да се борят вътре и която победи, е назначена. Ксения каза, че се отказва, защото това изпитание не й харесва. Тогава Лев каза, че не може да излъчи победител, Настя се амбицира, блъсна Ксения в басейна и се сбиха. Настя победи.
Тогава дойде бившата на Лев, заедно с онзи негов уж приятел (забравих му името), който каза (тук малко ми се губят подробности), че е купил хотела и го е подарил на готвачката (и на нея в момента не й помня името).
Тя събра всички служители в ресторанта и започна да им държи реч, в един момент обиди чичо Боря и го уволни. Ксения го защити, каза, че напуска и застана с него отстрани. Новата шефка ги нагруби и каза, че никой от персонала не е на тяхна страна, но Валентина също отиде при тях, а също и Юлия, Настя и Костя (не помня дали имаше други). Стас се поколеба, а шефката каза, че пак ще го назначи за управител и той остана.
Групата уволнени се събраха да пият по едно в сервизното помещение, Лев дойде при тях и им каза, че ще отваря нов хотел и ще ги вземе всички на работа. Каза на Настя, че тя ще е новият управител, защото е победила в калната борба, но телефонът й звънна. Тя изчезна за малко и след това им каза, че се е обадил личният й лекар, да й каже, че е бременна - предложи на Костя да заминат за Сингапур, защото имало ниска престъпност (той самият разглеждаше нещо за това в началото на епизода и се зарадва). Тогава Лев каза на Ксения, че тя ще е управител. Тръгнаха си от хотела. Стас настигна Ксения и Юлия, уж за да се извинява, но Юлия му би един шут между краката и си заминаха.
Когато Ксения се прибираше сама към къщи, се размина с Льоша, но и двамата не се забелязаха.

П.п. Забравих нещо - Федя и Сеня бяха в групичката отцепници, Лев им предложи да ги назначи, но те казаха, че ще започват собствен бизнес - предполагам, че не е спойлер, тъй като се връзва идеално с развитието в техния сериал.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия