Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Магия

  • 48 591
  • 240
# 225
РС за работата колко време трябва да се държи? Докато се намери подходящата и след това ли се деактивира?
Всъщност моята все още не е почнала да действа, та не знам колко да я държа. За преводача разбрах, че може да се държи колкото време си искам.
Виж целия пост
# 226
https://blog.replicahouse.ru/kak-aktivirovat-runy/
Виж целия пост
# 227
Здравейте на всички.Виждам,че тук има доста хора които разбират от магии.Трябва ми помощ!Искам да кажа че съм ходила по доста места за да развалят магията но никой не успява да я развали.Ходила съм при уж най известните ходжи че и стигнах до Русия при една жена която била разбирала от магии и от развалянето им но резултат никакъв.Искам да кажа също че аз знам от къде е магията как защо кога и го казвам не го крия и пак не могат да ми помогнат хората.чудя се дали има магии които не се развалят?Или просто трябва да попадна на точния човек който да ме оправи?Ако някой от вас има интерес или смята че би ми бил в полза бих се радвала да ми пише и ще му обясня нещата.
Виж целия пост
# 228
Даровете към руните под каква форма се правят?
Виж целия пост
# 229
Дарове към руните? Или към Боговете за услугата им? Самите руни не искат дарове, дарове се дават ако ползваш силите на Боговете или на някой от Боговете. Стандартни дарове са пиво, медовина, мед, плодове (ябълка примерно). Ако искат още нещо ще се погрижат да го разбереш своевременно. Иначе даровете ги изсипваш около дърво т.е. изливаш ги около него и оставяш плода. Ако мн държиш може да споменеш и за кого са предназначени и евентуално за коя услуга от тях. И като спомена за дарове май ще взема да пусна една схема към Один за улесняване на работата с руните като цяло Simple Smile. Тя си иска тези дарове, ама ползата и е огромна след това.
Виж целия пост
# 230
Някъде назад не помня в тази тема или в съседна четох, че е хубаво да се дават дарове и ми стана интересно под каква форма се правят, затова и попитах. Ставаше въпрос и когато се активират руните, да се упомене какво се дава в замяна, защото иначе те самите си взимат, каквото преценят.
Благодаря!
Виж целия пост
# 231
От къде можем да черпим точна и пълна информация за всяка една руна като значение ? Как и за какво може да се използва всяка една ? Сравнявам информация и нищо не съвпада ... дори в една книга пише че първата буква не е FEHU .
Виж целия пост
# 232
Каква информация сравняваш и за какво точно? Имай предвид, че гадателските значения може доста да се разминават от магическото приложение на руните, макар все някоя част от тях да има отражение и в магическото им използване. Освен това работата с руните се учи с практика, интуиция, проби и грешки. Преживяването им също дава някаква представа за посоката в която могат да се ползват повечето от тях.

Колкото до книги - руснаците са пълни с подобна литература - направо можеш да се удавиш в нея.
Виж целия пост
# 233
Здравейте. Може ли някой който има опит да ми препоръча добра врачка от София която се занимава с правене/разваляне на магия.
Виж целия пост
# 234
Здравейте. Може ли някой който има опит да ми препоръча добра врачка от София която се занимава с правене/разваляне на магия.
Само да ти кажа, че първо трябва да изясниш за себе си дали искаш правене или разваляне, защото няма такива, които да правят и двете. Тези, като ходжите например, които твърдят, че могат да развалят и да правят заблуждават себе си и другите и само правят. Опитват да развалят, но не им се получава и тук във форума може да видите това от опита на много хора. Аз самия съм ходил при хожда и го питах - ти правиш ли такива неща а той каза, само ако трябва да помогна на някое семейство да се събере. И в следващия момент му се обадиха по телефона и той взе да обяснява, как знае какво да напише и къде под вратата, което той не предполагаше, че аз знам какво означава. Та така няма как човек да е в влязъл в 2 врати едновременно. И менно затова цяла България е пропищяла, че няма кой да им развали магията, защото 99% от тези които твърдят, че развалят и правят. Много е просто. И тези хора не могат да различат светлината от мрака и поради това не могат да помогнат.
Виж целия пост
# 235
Търся някой който може да прави магия. Сигурна съм в това което искам. От дълго време търся човек който наистина да го може.
Виж целия пост
# 236
Няма такъв човек.
Виж целия пост
# 237
И какво точно искаш да се направи? Само да не е поредното любовно свързване и разделяне щото така ни се иска ...
Виж целия пост
# 238
Търся някой който може да прави магия. Сигурна съм в това което искам. От дълго време търся човек който наистина да го може.

Сигурна си сега, но в живота обикновено се получават обрати и когато получиш това, което искаш, осъзнаваш, че вече не го искаш, или че не е било това, което си си представяла и тогава започва агонията.
Да си играеш с чуждата воля е опасно, особено ако е за любовни отношения.

Иначе за мен най-голямата магия си остава любовта, но чистата и искрена, която идва от сърцето. 
Виж целия пост
# 239
"Писмо до Ангела"

При парични проблеми можете да поискате помощ от ангел Азиел.
Ритуалът се провежда 3 последователни дни.
Купете 1 бяла и 1 зелена свещи (за ден). Преди да се обърнете за помощ към ангела помислете добре каква парична сума ви е необходима. Не бъдете лакоми! Ритуалът няма да ви освободи от работа, просто ако сте изчерпали всички възможности за подобряване на финансовото ви състояние ще поискате да ви помогнат отгоре. Не извършвайте ритуала просто от любопитство! Ако го направите от любопитство или алчност рискувате в най-добрия случай да не получите отговор, в най-лошия ще последват санкции във вид на уж случайни случки и такси с които вероятно ще загубите най-малкото намислената сума, а може и с доста повечер от нея да бъдете санкционирани.

Преди да започнете ритуала с нещо остро напишете на зелената свещ името на ангела: АЗИЕЛ.
Напишете на лист хартия кратко писмо за сумата която мислите, че ви е необходима и за какво смятате да я използвате. Бъдете честни към себе си.

Запалете свещите пред себе си успоредни на една линия. Дайте си минута за медитация и съсредоточаване след което прочетете "Отче Наш" и псалом 22. Не бързайте, четете ги концентрирани в/у произнесените думи. След като свършите с псалом 22, прочетете 3 пъти една строфа от псалом 24:
"Спомни си Твоите щедрости, Господи, и Твоите милости, защото са отвека."
След това призовете ангела Азиел, повтаряйте името му докато усетите промяна около вас, която да ви подскаже, че е пристигнал. Обърнете се към ангела с молбата, която сте написали на листа. Кажете я или я прочетете на глас след което изгорете листа в пламъка на зелената свещ, като си представяте, че димът отнася молбата ви до Трона на Всевишния. Благодарете на ангела за присъствието му и помощта му. НЕ ГАСЕТЕ СВЕЩИТЕ! Оставете ги да изгорят докрай. На следващия ден повторете пак ритуала, както и на последващия.
Ако молбата ви е основателна и искрена, много скоро ще видите сами резултатите от нея.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия