Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Магия

  • 50 155
  • 263
# 255
Здравейте, извинявайте за безпокойството, но от друга тема ме изпратиха при вас за помощ в разчитането на този символ и значението му. Не зная в коя посока се гледа, но така е позициониран. Благодаря предварително.

Прилича на глиф или литера, но те са стотици. Може да е предназначено и само за теб. Пишеш, че около теб се случват странни неща. В такъв случай при правилен подход от твоя страна, ще разбереш за какво става въпрос.
Виж целия пост
# 256
Нарисувайте символа тук, да видим дали ще го разпознае: http://shapecatcher.com/
Виж целия пост
# 257
Много благодаря, рисувах го във всички посоки, но нищо не излиза. Не мога да разбера какво е и какво означава
Виж целия пост
# 258
Здравейте. Може ли някой който има опит да ми препоръча добра врачка от София която се занимава с правене/разваляне на магия.
[/quote]
[/quote]
Виж целия пост
# 259
Ходила съм при Адем и на мен не успя да ми помогне.3 дена висях пред тях за да се вредя и накрая в буквалния смисъл седях 2мин като ми каза,че имам магия и да му нося лукчета следващия път и аз му казах,че мисля че имам демон и той ми вика,че било едно и също.Хаха  повече не отидох.С извинение към човека,ама малко пунтамара ми се стори..
Виж целия пост
# 260
С такса ли работят или кой колкото прецени?
Виж целия пост
# 261
Ходила съм при Адем и на мен не успя да ми помогне.3 дена висях пред тях за да се вредя и накрая в буквалния смисъл седях 2мин като ми каза,че имам магия и да му нося лукчета следващия път и аз му казах,че мисля че имам демон и той ми вика,че било едно и също.Хаха  повече не отидох.С извинение към човека,ама малко пунтамара ми се стори..
При положение, че смята, че е едно и също нещо демон и магия, значи знанията му са доста далеч от истината, за съжаление. За аналогия е все едно да кажеш, че бълха и кон е едно и също нещо и както се справяш с бълхата, така и с коня. Или калкулатор и компютър, че е едно и също.
Виж целия пост
# 262
Давай напред......! не го мисли!
Виж целия пост
# 263
.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия